Ingredienteai - Stiri si informatii despre Ingredienteai | prima pagina Ultima actualizare: 21:36:08, 01.07.2024
19:40, 01.07.2024
Ingredientul care nu trebuie să lipsească dintr-un sendviș. N-o să-l mai mănânci niciodată altfel
Cine nu iubește un sendviș bun? Această gustare populară poate fi preparată cu aproape orice fel de ingrediente pe care le ai în frigider și este iubită de oameni din întreaga lume. Care e ingredientul care nu…
Ce adaugă bunicile de la țară în tigaie, când prăjesc ceapa. Ingredientul secret care intensifică aroma și gustul
Când vorbim de majoritatea mâncărurilor, majoritatea gospodinelor folosesc ceapa, fie doar puțin călită, sau chiar caramelizată ca rântaș. Dar, există un anume ingredient care face ceapa mai bună. Și aici intervine…
Vrei o pizza delicioasă, dar nu ai timp să aștepti livratorul cu orele? Iată soluția de avarie: Pizza la tigaie
Pizza la tigaie nu este o noutate, însă probabil mulți dintre voi încă nu știu cum să o prepare și poate nu știau că este posibil. Ei bine, o să îți arătăm cât de simplă este această rețetă pe care o poți face…
Aripioare picante, ca la KFC, chiar la tine acasă. Secretul unei rețete de succes: nu te vei putea opri din mâncat!
1. Ingrediente necesare:Pentru a pregăti aripioarele picante, ai nevoie de următoarele ingrediente:– Aripioare de pui: 1,5 – 2 kg– Făină: 1 cană– Sare: 1 linguriță– Piper negru măcinat: 1 linguriță– Paprika: 2…
Cea mai bună înghețată de casă cu un singur ingredient. Iese cremoasă și gustoasă
Sunt la sfârșitul lunii iunie, iar temperaturile ajung cu ușurință la peste 30 de grade Celsius. Ce poate fi mai bun pe o asemenea vreme decât o înghețată? Cea mai bună este înghețata făcută de noi, acasă. Înghețată…
Ingredientele de care ai nevoie pentru cele mai gustoase savarine. Ies la fel de bune ca la cofetărie
Un desert apreciat de mulți și foarte gustos, savarina, este o prăjitură de origine franceză. Se prepară din aluat moale și pufos, îmbibat în aromele unui sirop dulce, peste care se așază cele mai gustoase fructe.…
Rețete din cămara bunicii. Cum prepari cel mai bun gem de piersici: ce trebuie să pui ca să iasă delicios
Rețeta bunicii pentru cel mai bun gem de piersiciPentru a prepara gemul de piersici după rețeta bunicii, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:- 2 kg de piersici bine coapte: Alegerea piersicilor coapte și…
10:20, 29.06.2024
Ce să adaugi la final în sucul de roșii ca să reziste până la primăvară. Multe gospodine uită de acest ingredient
Deși este extrem de cald afară, ca și în anii trecuți, gospodinele se apucă de pregătit parte din conservele pentru iarnă. Printre acestea se numără și sucul de roșii, dar este foarte important ceea ce adaugi la…
Rețete de vară. Ingredientul secret pentru cea mai gustoasă salată de vinete cu ardei copți
Vara, când sunt multe legume în grădini și în piețe, gospodinele din România prepară fel și fel de preparate delicioase. Printre acestea se numără și salata de vinete cu ardei copți. În rândurile de mai jos, noi…
Rețetă veche de castraveți murați ca la bunica. Ingredientul care le conferă savoare acrișoară și textură crocantă
Castraveții murați sunt un aliment de bază, iar cel mai probabil, aveți în acest moment un borcan în cămara voastră. Cei mai buni castraveți murați sunt făcuți de bunicii noștri, folosind rețete tradiționale și…
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară. Rețetă simplă
Această prăjitură este perfectă pentru a fi servită la sfârșitul unei mese alături de familie sau la ocazii speciale. Poate fi servită simplă sau cu o cupă de înghețată de vanilie, pentru un plus de răsfăț. Este…
Magiun de prune fără zahăr, rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul folosit de marele gastronom care dă o savoare aparte
Unul dintre cele mai importante aspecte pentru a obține un preparat perfect sunt chiar fructele. Prunele trebuie să fie bine coapte, aromate și dulci.Pentru a prepara un magiun de prune ca a bunicii, trebuie să…
Cum sa prepari salata de avocado. Cea mai simplă rețetă de guacamole. Ideală și în zilele de post
Salată de avocado sau guacamoleAvocado, acest fruct de origine sud americană, a căpătat notorietate în ultimii ani și în țara noastră, fiind extrem de apreciat pentru gustul său, dar mai ales pentru benefiiciile…
Pericolul ascuns al purtării acestor papuci de plajă. Un studiu trage un semnal de alarmă
Un studiu realizat de cercetători de la Universitatea Auburn din SUA a arătat că purtarea frecventă a papucilor de plajă poate duce la probleme ortopedice, cum ar fi inflamația tendoanelor, deformarea degetelor,…
Galette cu piersici și fulgi de migdale. Desert delicios, de sezon
Aluatul din făină, unt, zahăr și un strop de sare, este ușor de preparat. Are o textură ușor sfărâmicioasă, datorită untului rece încorporat. Acesta înconjoară umplutura de piersici proaspete, tăiate felii subțiri…
Ingredientul care face ciorba toxică. Multe gospodine îl folosesc, fără să fie conștiente de pericol
Este vorba despre bulionul, pasta de roșii pe care o găsești în orice magazin și pe care o folosești pentru a da culoare și gust ciorbei tale.Ce conține bulionul și de ce este periculosBulionul este un produs industrializat,…
Dulceața de trandafiri, o delicatesă regală. O rețet[ rapidă și parfumată
Dulceața de trandafiri este o delicatesă, datorită faptului că este foarte fină şi parfumată. Este un desert ce face parte din "cămara bunicii", care în anumite perioade istorice era nelipsit de pe farfuria cu…
Rețeta zaalouk. Cum să prepari zacuscă marocană. Cât de diferită este de cea românească
Rețeta zaalouk. Cum să prepari zacuscă marocană Timp de preparare30 minuteTimp de gătire30 minuteTimp total1 ora Porții: 3-4IngredienteIngrediente zaalouk2 vinete4 roșii3 linguri pastă de roșii2 linguri boia de…
Prăjitura Boema, desertul savuros cu frișcă și ness, care dă glas celor mai ascunse dorințe. E perfectă pentru serile lungi de vară!
Descoperă cum să prepari prăjitura Boema, o delicatesă rafinată și aromată, perfectă pentru orice ocazie specială. Cu un blat pufos de cacao și o cremă bogată de ness, această prăjitură va cuceri toți iubitorii…
Dulceață de vișine demențială! Ce să pui ca să obții gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul
Ingrediente dulceață de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fără sâmburi- 800 g de zahăr- 1 lămâie (sucul)- 1 plic de zahăr vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepară delicioasa dulceață de dude Modalitatea…
Dulceață de vișine demențială! Ce să pui ca să obți gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul
Ingrediente dulceață de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fără sâmburi- 800 g de zahăr- 1 lămâie (sucul)- 1 plic de zahăr vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepară delicioasa dulceață de dude Modalitatea…
Înghețată de casă. Desertul de sezon care se prepară repede și nu conține conservanți sua coloranți
Înghețata de casăÎn plin sezon estival, înghețata de casă se numără printre deserturile cele mai căutate. Este răcoroasă în zilele toride de vară și o puteți prepara chiar dumneavoastră dacă aveți la îndemână niște…
22:05, 25.06.2024
Cu doar 3 ingrediente faci pizza cu blat subțire și crocant. Nu trebuie să fii bucătar cu experiență ca să-ți reușească
Este un preparat care poate fi gătit conform multor rețete, din toate colțurile lumii. Poate fi modificat exact așa cum doriți, după preferințele dumneavoastră. Noi vă vom prezenta una dintre cele mai simple rețete…
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Rețeta ușoară pentru o gustare de vară savuroasă
Foaia de dovlecei adaugă o notă de prospețime și ușoară dulceață, în timp ce crema de brânză aduce un gust bogat și sărat. Rulada este perfectă și pentru a fi servită la petreceri, picnicuri sau ca gustare în pauza…
Secretul pentru cea mai bună tocăniță de vară. Rețeta cu care Gabriela Cristea face furori pe internet
Gabriela Cristea împărtășește cu noi una dintre cele mai delicioase tocănițe de vară. Ingredientul principal este vânăta, iar rețeta nu este complicată deloc. Aflați în rândurile următoare cum o prepară prezentatoarea…
Chilftele delicioase, ca la mama acasă, fără pic de ouă! Ingredientul „secret” care le înlocuiește cu brio: ce trebuie să adaugi în carne
Rețetă detaliată pentru chiftele fără ouăIngrediente necesare pentru rețeta de chiftele fără ouă:- 500 g carne tocată (vită, porc, pui sau o combinație),- 1 cartof mare, ras fin sau fiert și zdrobit,- 1 ceapă medie,…
Chiltele delicioase, ca la mama acasă, fără pic de ouă! Ingredientul „secret” care le înlocuiește cu brio: ce trebuie să adaugi în carne
Rețetă detaliată pentru chiftele fără ouăIngrediente necesare pentru rețeta de chiftele fără ouă:- 500 g carne tocată (vită, porc, pui sau o combinație),- 1 cartof mare, ras fin sau fiert și zdrobit,- 1 ceapă medie,…
Ingredientul secret care face ca dovleceii pane să iasă crocanți la exterior și moi la interior. Doar gospodinele știu acest truc
Rețetă dovlecei paneUna dintre cele mai frecvente provocări în gătirea dovleceilor pane este evitarea texturii apoase sau a moliciunii excesive atât la interior, cât și la exterior. Secretul constă în câțiva pași…
Dulceață de pepene galben. Cea mai rapidă și ieftină rețetă pe care o preparau bunicile
Dulceața de pepene galbenPepenele galben este un fruct de sezon, iar în această perioadă vă puteți bucura din plin de el. Este un fruct gustos și răcoritor, însă poate fi folosit și pentru prepararea dulcețurilor.…
22:10, 24.06.2024
Ciorbă de roșii așa cum ne făcea bunica. Ingredientul pe care să-l adaugi la final pentru un plus de savoare
Când afară sunt temperaturi caniculare, o modalitate de a ne răcori este celebra ciorbă de roșii, care se poate mânca și rece. Dar, pentru a face cea mai bună rețșetă de ciorbă de roșii așa cum ne făcea bunica,…