Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară. Rețetă simplă

Publicat:
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară. Rețetă simplă

Aceasta prajitura este perfecta pentru a fi servita la sfarșitul unei mese alaturi de familie sau la ocazii speciale. Poate fi servita simpla sau cu o cupa de inghețata de vanilie, pentru un plus de rasfaț. Este delicioasa, aromata și racoroasa, daca este lasata un timp la frigider.Prajiturile cu fructe sunt la mare cautare in orice sezon. Rețetele sunt foarte versatile. Poți adauga fructele la baza prajituri, in interiorul acesteia sau deasupra. Poți transforma fructele in creme sau jeleuri, pentru un gust mai intens și un aspect spectaculos. Se pot folosi și fructe din compot. Descopera și o…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Prajitura cu caise și branza de vaci in aluat. Rețeta simpla pentru un desert de vara

20:20, 14.06.2024 - Caisele se combina armonios cu branzeturile in deserturi. Pot fi folosite proaspete sau din compot și ofera culoare și savoare deserturilor. Cele mai apreciate deserturi cu branza raman cheesecake-urile. Insa branza poate fi adaugata cu succes și in blaturile prajiturilor sau in aluaturi fragede ori…

Prajitura rasturnata cu caise și ciocolata. Rețeta vedeta a verii

00:25, 11.06.2024 - Prajitura este foarte gustoasa și aromata, dar și spectaculoasa, datorita contrastului placut de culori. Culoarea portocalie a caiselor completeaza armonios culoarea bruna a blatului cu ciocolata, oferind prajiturii un aspect cuceritor. Blatul prajiturii are o textura mai densa și ușor umeda, datorita…

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Soufra – cum se prepara placinta greceasca cu foi increțite

09:01, 05.05.2024 - Soufra este un desert racoros ce are la baza o umplutura din crema aromata și multe foi de placinta increțite. Iata cum sa faci și tu acasa placinta greceasca cu foi, Soufra.Prajitura cu foi increțite și crema intens aromata poate fi foarte ușor facuta acasa. Ca umplutura, se pot adauga fructe dupa…

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…


Ce parere ai despre aceasta stire?