Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dulceață de vișine demențială! Ce să pui ca să obții gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul

Publicat:
Dulceață de vișine demențială! Ce să pui ca să obții gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul

Ingrediente dulceața de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fara samburi- 800 g de zahar- 1 lamaie (sucul)- 1 plic de zahar vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepara delicioasa dulceața de dude Modalitatea de preaparare:- spalați vișinele și indepartați samburii.- puteți folosi un dispozitiv special pentru samburi de cireșe/vișine pentru a face aceasta sarcina mai ușoara și rapida. - intr-un vas mare, amestecați vișinele cu zaharul și sucul de lamaie.- lasați-le sa stea timp de aproximativ 2-3 ore pentru a permite zaharului sa extraga sucul din vișine. Dulceața de capșuni fara zahar și…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Dulceața de vișine demențiala! Ce sa pui ca sa obți gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul

10:35, 26.06.2024 - Ingrediente dulceața de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fara samburi- 800 g de zahar- 1 lamaie (sucul)- 1 plic de zahar vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepara delicioasa dulceața de dude Modalitatea de preaparare:- spalați vișinele și indepartați samburii.- puteți folosi un dispozitiv…

Dulceața de pepene galben. Cea mai rapida și ieftina rețeta pe care o preparau bunicile

08:55, 25.06.2024 - Dulceața de pepene galbenPepenele galben este un fruct de sezon, iar in aceasta perioada va puteți bucura din plin de el. Este un fruct gustos și racoritor, insa poate fi folosit și pentru prepararea dulcețurilor. Va recomandam o rețeta excelenta de dulceața de pepene galben, fina si foarte aromata.…

Rețeta pentru coniacul de casa, așa cum il faceau bunicii noștri. Ingredientul secret care ii da un deliciu aparte bauturii

18:40, 05.06.2024 - Dar ce face coniacul acesta atat de special? Nu este doar compoziția ingredientelor, deși ele sunt, desigur, importante. Este dragostea și grija cu care este facut, atenția la detalii și traditia care il inconjoara. Cand bunicii noștri faceau coniac, ei nu se intorceau doar la o rețeta - se intorceau…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?