Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăjitura Boema, desertul savuros cu frișcă și ness, care dă glas celor mai ascunse dorințe. E perfectă pentru serile lungi de vară!

Publicat:
Prăjitura Boema, desertul savuros cu frișcă și ness, care dă glas celor mai ascunse dorințe. E perfectă pentru serile lungi de vară!

Descopera cum sa prepari prajitura Boema, o delicatesa rafinata și aromata, perfecta pentru orice ocazie speciala. Cu un blat pufos de cacao și o crema bogata de ness, aceasta prajitura va cuceri toți iubitorii de deserturi, relateaza Știri Diaspora.Prajitura Boema - IngredienteBlat:- 5 oua- 3 linguri de apa- 2 linguri cacao- 8 linguri zahar- 8 linguri fainaCrema:- un ou- 150 g margarina- 350 g zahar- 4 linguri ness- 500 ml frișca batuta- o esența de rom Prajitura supranumita "pacatul dulce" a cucerit internetul. Cum se prepara ispita careia nimeni nu-i poate rezista Prajitura Boema - Mod de preparare:1.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Desertul perfect pentru verile caniculare: pandișpan cu cireșe

21:45, 23.06.2024 - Vara este anotimpul fructelor proaspete și al deserturilor racoritoare. Una dintre cele mai iubite prajituri de vara este, fara doar și poate, pandișpanul cu cireșe. Acesta nu doar ca este delicios și ușor de preparat, dar evoca și amintiri placute din copilarie, fiind desertul ideal pentru a fi savurat…

Rulada cu capșuni și crema de mascarpone cu frișca. Rețeta perfecta pentru ocazii speciale

09:55, 04.06.2024 - Ruladele sunt printre cele mai delicate și elegante deserturi, datorita formei și secțiunilor simetrice. Rețetele sunt foarte versatile. Poți crea o mulțime de combinații intre foile de rulada și diferite creme sau fructe.Descopera aici și o rețeta de rulada de cacao cu migdale și creme de ciocolata…

Cum prepari placinta cu spanac, un aperitiv delicios la inceput de vara

09:36, 25.05.2024 - Ce ingrediente sunt necesare pentru placinta cu spanac- 1 pachet de aluat foietaj proaspat sau facut in casa- 500g de spanac proaspat sau congelat- 1 ceapa mare, tocata fin- 2 caței de usturoi, marunțiți- 200g de branza feta, sfaramata- 100g de branza de capra, faramițata- 3 oua mari- 100ml de smantana…

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Cum se face cozonacul fara framantare. Ajutor pentru gospodinele aflate in criza de timp

14:15, 29.04.2024 - Ingrediente pentru cozonacul fara framantare:1 kg faina 50 g drojdie proaspata5 galbenușuri + 1 ou intreg pentru uns500 ml lapte100 g unt topit5 linguri de ulei150 g zahar1 esența vaniliecoaja rasa de la o lamaie sau portocalaun praf de sareIngrediente pentru umplutura:5 albușuri de ou250 g samburi…

Rețeta delicioasa de pasca pentru masa de Paște. Este aromata și plina de gust

18:41, 26.04.2024 - IngredientePentru aluat:500 g faina200 ml lapte calduț10 g drojdie uscata100 g zahar2 oua50 g unt topitCoaja rasa de la o lamaie1 lingurița esența de vanilieUn praf de sarePentru umplutura:500 g branza de vaci, bine scursa200 g smantana150 g zahar3 oua100 g stafideCoaja rasa de la o portocala1 lingura…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…


Ce parere ai despre aceasta stire?