Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"ZOMBIE" creat în laborator. Oamenii de știință sunt uimiți că așa ceva e posibil

Publicat:

Oamenii de stiinta spun ca prin acoperirea celulelor cu acid silicic, acestea devin capabile sa reziste la temperaturi si presiuni mult mai mari decat celulele vii, scrie Mediafax. 

Aceasta tehnica le permite cercetatorilor sa conserve material biologic de valoare prin "transformarea acestuia in fosile".

Procesul a fost conceput de cercetatorii de la din Albuquerque si de la Universitatea din .

Savantii au folosit acid silicic pentru a "imbalsama" celule de mamifere si pentru a crea replici aproape perfecte ale…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii de știința au creat un colorant stralucitor care poate ajuta la eradicarea definitiva a cancerului. Cum funcționeaza acesta

13:30, 10.06.2024 - Oamenii de stiinta au dezvoltat un colorant stralucitor care se lipeste de celulele canceroase si le ofera chirurgilor o „a doua pereche de ochi” pentru a le indeparta in timp real si a eradica definitiv boala. Expertii spun ca aceasta descoperire ar putea reduce riscul de reaparitie a cancerului si…

Un nou virus mortal creat in laboratoarle din China poate ucide „in doar trei zile”

13:20, 27.05.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina Hebei au imitat componente ale virusului mortal care a facut ravagii in Africa de Vest intre 2014 și 2016, in incercarea de a studia efectele acestuia. Echipa a folosit un virus cunoscut sub numele de stomatita veziculoasa și l-a modificat pentru a transporta…

Oamenii de știința au creat diamante in citeva minute. Care este metoda

21:25, 26.05.2024 - Oamenii de știința au utilizat o noua tehnica prin care au creat diamante in 15 minute la presiunea normala a atmosferei și fara a folosi un diamant inițial, ceea ce ar putea face ca aceste pietre prețioase sa fie mult mai ușor de produs in laborator. Diamantele naturale se formeaza in manta Pamintului,…

Oamenii de știința au creat un oțel inoxidabil care ucide bacteriile 

05:10, 23.05.2024 - Experții de la Georgia Institute of Technology au prezentat o noua abordare promițatoare pentru combaterea infecțiilor bacteriene. Studiul, publicat pe Small, dezvaluie potențialul oțelului inoxidabil pe baza de cupru de a distruge bacteriile daunatoare. Utilizat pe scara larga in spațiile publice,…

NYP: Minciunile oamenilor de știința cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorat milioane de oameni, posibil creat de om

15:51, 17.05.2024 - La patru ani de la izbucnirea pandemiei de Covid, in SUA se aduc acuzații de falsificare a adevarului de catre oamenii de știința, iar dr. Fauci este aratat cu degetul pentru ca a ținut cu „big pharma”.

Viața pe Marte? Descoperirea facuta de oamenii de stiința

22:51, 07.05.2024 - Viața pe Marte? O serie de roci imprastiate pe o straveche linie a unui tarm de pe Marte arata ca Planeta Rosie ar fi fost mult mai asemanatoare Terrei decat au crezut oamenii de stiinta, conform unui studiu publicat in jurnalul JGR Planets, transmite marti Live Science. Rocile, descoperite de roverul…

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

Oamenii de știința au creat un șoarece cu șase picioare, in loc de organe genitale: Se cauta, de fapt, eliminarea cancerului

05:01, 10.04.2024 - Un grup de cercetatori portughezi a facut o descoperire uimitoare: un embrion de șoarece cu șase picioare, rezultat intamplator al unui experiment genetic. Cele doua membre suplimentare au crescut in locul organelor genitale, demonstrand rolul crucial al unei singure gene in dezvoltare.


Ce parere ai despre aceasta stire?