Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Marmotei. Phil va prezice cât va mai dura iarna în SUA

Publicat:

Americanii așteapta astazi cu sufletul la gura sa afle cat va mai dura iarna. Prezicerea va fi facuta de vestita marmota Phil, din orașul Punxsutawney.Conform tradiției, in a doua zi a lunii februarie, americanii scot animalul din vizuina pentru a prezice venirea primaverii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

In plin val de caldura, RAR denunța un fake news despre avelopele de iarna și cele all-season

00:20, 26.06.2024 - In contextul recentelor știri care au circulat pe diverse platforme media privind presupuse modificari legislative referitoare la anvelopele de iarna, Registrul Auto Roman (RAR) a emis un comunicat oficial pentru a clarifica situația.

Ceapa verde la sticla. Rețeta cu care nu dai greș pe timp de iarna

16:55, 20.05.2024 - Aveți nevoie de ceapa verde și de una sau mai multe sticle de plastic de tip PET, de preferința cu gura larga.1. Curațați și spalați foarte bine ceapa verde și lasați-o puțin sa se scurga.2. Taiați ceapa marunt sau in felii, așa cum obișnuiți sa o utilizați in mancarurile dumneavoastre.3. Transferați…

Cum alimenteaza China economia de razboi a Rusiei

19:00, 16.05.2024 - Putin viziteaza Beijingul pentru a doua oara in șase luni. China a devenit cel mai important furnizor de microelectronica esențiala pentru efortul de razboi al Moscovei. Americanii vad pregatiri de razboi impotriva NATO.

Nicușor Dan, despre apa calda: 'Iarna asta a fost mai bine. Un apartament nu avea, 99 aveau'

22:55, 25.04.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi seara, la Romania TV, ca s-au inregistrat „progrese” in privința modernizarii instalației de termoficare a Bucureștiului.„Sa știți ca pe rețeaua de termoficare am facut progrese. Bineințeles ca nu se puteau rezolva...

Americanii doboara patru drone ale rebelilor houthi: ce ținta se pare ca vizau acestea

04:50, 25.04.2024 - Statele Unite au doborat miercuri patru drone in zonele din Yemen aflate sub controlul rebelilor houthi, a anuntat Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM), scrie AFP, citat de AGERPRES.

Dmitri Torner: „In cadrul dialogului nostru, doamna ministru al Apararii al Austriei a fost inspirata de ideea de a colabora cu Moldova”

09:20, 18.04.2024 - Presa a relatat, saptamana trecuta, despre inițierea unui dialog intre Moldova și Austria in domeniul sporturilor de iarna. In ultimul timp, in țara noastra, a reinviat cu adevarat interesul pentru biatlonul de iarna, in care Moldova a reușit deja sa caștige aurul și argintul la Campionatele Europene.…

Americanii au distrus sisteme de aparare aeriana și drone ale Houthi

12:25, 09.04.2024 - Armata SUA a distrus sisteme de aparare aeriana și drone ale Houthi. Americanii au desfașurat o operațiune de amploare in zona Marii Roșii. Americanii nu au avut victima sau pagube in timpul operațiunii.

Roșiile de Scarișoara, pentru prima data pe piața inca din martie. Cu cat ajung la vanzare

23:35, 02.04.2024 - Un producator din Scarișoara, județul Olt, recunoscut pentru ca an de an pune pe piața printre primii tomate romanești gustoase, a reușit sa culeaga roșii inca din prima jumatate a lui martie. Iarna blanda și investițiile in modernizarea solariilor i-au permis performanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?