Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua independenței SUA: Americanii au sărbătorit cu focuri de artificii şi parade impresionante. Mesajul lui Joe Biden

Publicat:
Ziua independenței SUA: Americanii au sărbătorit cu focuri de artificii şi parade impresionante. Mesajul lui Joe Biden

Peste 300 de milioane de americani au sarbatorit ieri 248 de ani de independenta. , a gazduit un concert si un gratar pentru militari. Pe strazi, paradele au adunat sute de mii de curiosi. Anul acesta, ziua nationala a adus si un numar record de calatori, atat pe drumuri cat si in aeroporturi, scrie observatornews.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Americanii nu sint mulțumiți nici de Biden, nici de Trump 

16:56, 27.06.2024 - Majoritatea cetațenilor americani nu sint mulțumiți de candidații la președinția țarii - actualul președinte democrat Joe Biden și fostul șef de stat republican Donald Trump, potrivit datelor unui sondaj de opinie realizat de The New York Times și Siena College. Astfel, 61% dintre respondenți au declarat…

Narcisa Balaban și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a petrecut fosta iubita a lui Nicolae Guța: „Ma simt binecuvantata” / VIDEO

16:40, 21.06.2024 - Mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța iși sarbatorește ziua de naștere. Narcisa Balaban, cea care i-a daruit manelistului un baiat pe nume Alberto, are motiv de sarbatoare, cu ocazia aniversarii. Mesajul pe care l-a transmis urmaritorilor de pe TikTok.

Trump a implinit 78 de ani. Mesajul pe care i l-a transmis Joe Biden

23:15, 14.06.2024 - Donald Trump a implinit vineri 78 de ani, o aniversare care le va reaminti alegatorilor ca cei doi reprezentanti ai principalelor partide care candideaza in acest an la presedintia SUA sunt cei mai in varsta candidati care au incercat vreodata sa obtina aceasta functie, relateaza Reuters si AFP.

Americanii impun restricții privind acordarea azilului la granița dintre SUA și Mexic

10:40, 05.06.2024 - Președintele american, Joe Biden, a instituit marți o interdicție majora privind azilul in cazul migranților prinși in timp ce trec ilegal granița dintre SUA și Mexic. Masura a fost anunțata in perioada premergatoare alegerilor din noiembrie din SUA.

Americanii schimba strategia: Au pus in mișcare planul pentru a opri razboiul din Orientul Mijlociu

09:10, 04.06.2024 - Statele Unite au declarat luni ca doresc ca Consiliul de Securitate al ONU sa adopte o rezolutie care sa sprijine propunerea prezentata de presedintele Joe Biden pentru a pune capat luptelor dintre Israel si militantii palestinieni Hamas in Fasia Gaza, anunta Reuters, informeaza News.ro.

Mesajul economic al lui Biden suna a gol

15:06, 22.05.2024 - Creșterea economiei Americii este pe cale sa atinga 2,7% in acest an – dublu fața de orice alta țara din G7, conform FMI. Cu toate acestea, ratingurile de aprobare ale lui Joe Biden raman slabe. Cel mai recent sondaj FT-Michigan Ross arata ca alegatorii sunt, de fapt, din ce in ce mai puțin susținatori…

VIDEO| Joe Biden a semnat decizia care ar putea schimba cursul razboiului din Ucraina: americanii au revenit puternic in joc

23:15, 24.04.2024 - ”Este o investitie in propria noastra securitate”, a declarat miercuri Joe Biden dupa ce a promulgat un vast plan de asistenta a Ucrainei, careia i-a promis o prima trimitere masiva de armament in valoare de un miliard de dolari in ”orele” urmatoare, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Cum vor americanii sa-l saraceasca pe Vladimir Putin: Noile decizii luate cu aprobarea lui Joe Biden

12:11, 13.04.2024 - Washingtonul a interzis vineri importul in Statele Unite de aluminiu, cupru si nichel de origine ruseasca, in cadrul sanctiunilor suplimentare luate cu Marea Britanie si care vizeaza reducerea veniturilor Moscovei, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?