Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Culturii Naționale, sărbătorită la Cluj cu expoziții, concerte și spectacole online

Publicat:


al Transilvaniei va deschide, cu aceasta ocazie, expoziția &" – mare diplomat și om de cultura&", un proiect expozițional coordonat de prof. univ. dr. . Publicul va avea posibilitatea de a admira lucrarile expuse pâna în data de 14 martie, de miercuri pâna duminica, între orele 10.00-18.00, la sediul central al al Transilvaniei.


Și Muzeul de Arta Cluj-Napoca îi așteapta pe vizitatori, începând cu data de 15 ianuarie…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Restrictii de circulatie sambata pe Soseaua Kiseleff din Capitala, unde au loc concerte si spectacole pentru copii

17:50, 31.05.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat sambata, pe Soseaua Pavel D. Kiseleff din Capitala, cu ocazia desfasurarii unui eveniment intitulat „UNO”, care consta in concerte si spectacole pentru copii, dar si montarea unor ateliere handmade.

Palatul Copiilor Timișoara invita publicul la spectacole și ateliere cu ocazia zilei de 1 Iunie

20:31, 30.05.2024 - Elevii de la cercurile artistice ale Palatului Copiilor din Timișoara cheama publicul la Muzeul Satului Banațean, pentru a marca Ziua Copilului mai devreme. Vor fi momente muzicale de toate felurile, dansuri populare și moderne, iar vizitatorii pot participa la tot felul de ateliere interesante.

CONCERTE LIVE, SPECTACOLE DE TEATRU, EXPOZIȚII ȘI DANS IN PROGRAMUL „STRAZI DESCHISE, BUCUREȘTI – PROMENADA URBANA” DIN WEEKENDUL 25-26 MAI

16:45, 25.05.2024 - In acest weekend, 25-26 mai 2024, „Strazi deschise, București – Promenada urbana” intampina bucureștenii și turiștii cu un amplu program artistic: de la concerte live, workshopuri, spectacole de teatru pentru copii, demonstrații de dans pana la expoziții

Zilele Constanței. Orașul petrece in stil mare: concerte, expoziții, spectacole și festival culinar VIDEO

13:40, 18.05.2024 - Sunt nopți și zile de petrecere in Constanța, cu ocazia Zilelor Orașului (17-21 mai 2024). Zona centrala a fost transformata intr-o uriașa strada pietonala, iar organizatorii au pregatit evenimente diverse: de la concerte, la spectacole de teatru.

Trei instituții importante din Cluj-Napoca NU participa la Noaptea Muzeelor. Care sunt motivele

11:05, 17.05.2024 - Trei instituții de cultura clujene nu iși vor deschide porțile vizitatorilor de Noaptea Europeana a Muzeelor. Este vorba de Muzeul de Arta Cluj-Napoca, de Muzeul Etnografic al Transilvaniei și de Muzeul Național de Istorie.

Primaria Constanta: Ce restrictii de circulatie se aplica de Zilele Constantei

09:45, 17.05.2024 - O serie de evenimente vor aduce atmosfera de sarbatoare la Constanta, pana pe 21 mai. Vom avea un maraton de evenimente de toate tipurile, de la concerte pentru toate gusturile, expozitii, evenimente sportive, ateliere si tot felul de alte activitati interesante. O serie de evenimente vor aduce atmosfera…

Lecție de istorie | Memorandul romanilor din Transilvania și procesul de la Cluj, rememorate la Muzeul Etnografic

18:00, 15.05.2024 - Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizeaza joi, 16 mai 2024 vernisajul expoziției „Memorandul romanilor din Transilvania și procesul de la Cluj – 130 de ani”, chiar in locul in care s-a desfașurat procesul.

Spectacole si concerte in fiecare weekend in Centrul Vechi reabilitat din Satu Mare

13:21, 05.04.2024 - Primaria Satu Mare si Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" demareaza in acest weekend "Primavara satmareana", urmand ca in fiecare sfarsit de saptamana de sa aiba loc evenimente pentru copii si concerte pentru adulti, informeaza institutia de cultura vineri, printr-un comunicat de presa, potrivit news.ro


Ce parere ai despre aceasta stire?