Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi noroasă cu posibilitate de ploaie: Meteorologii ne sfătuiesc să ne pregătim pentru o zi umedă

Publicat:
Zi noroasă cu posibilitate de ploaie: Meteorologii ne sfătuiesc să ne pregătim pentru o zi umedă

Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant noroasa, cu posibilitați de precipitații. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea de ploaie.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Și mai multa caldura! Meteorologii au emis cod portocaliu și galben de canicula pana joi

13:20, 19.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a extins codurile galben și portocaliu de caldura extrema pentru urmatoarele doua zile, afectand intreaga țara. Miercuri, un cod galben de canicula a fost emis pentru nordul Crișanei, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, Moldova, jumatatea estica…

Toata țara sub atenționari de canicula, miercuri. Zonele pentru care a fost emis cod portocaliu

10:40, 18.06.2024 - Sudul și sud-vestul țarii se afla astazi, 18 iunie, sub cod galben de canicula. Atenționarile se extind maine, 19 iunie, in toata țara, cu excepția litoralului, anunța Administrația Naționala de Meteorologie (ANM).Potrivit meteorologilor, in Banat, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, precum și…

Avertizare de vreme rea in Moldova. Urmeaza averse, grindina și vijelie

15:45, 07.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe zone din Moldova urmeaza un episod de vreme rea. Meteorologii au emis o averizare cod portocaliu de averse, grindina și vijelie. Acesta este valabil vineri dupa amiaza.

Un nou val de praf saharian se indreapta spre Moldova

17:31, 21.05.2024 - Meteorologii au anunțat marți, 21 mai, ca un alt val de praf saharian va ajunge deasupra Romaniei, incepind din aceasta seara și va putea fi vazut mai ales in regiunile vestice si sud-vestice, probabil și in Moldova. Astfel, in perioada 21-22 mai, circulația aerului, predominant sud-vestica, va favoriza…

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și temperaturi placute

07:15, 17.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei.

Soare și cer senin: Meteorologii promit o zi perfecta pentru activitați in aer liber

07:30, 03.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi insorita cu o tendința generala de vreme stabila.Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa ploilor, ceea ce sugereaza o zi excelenta pentru activitați in aer liber.

De la ceața la incalzire și nori: Meteorologii avertizeaza despre ploaie ușoara spre seara

07:15, 23.04.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?