Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi de vară cu ploi și căldură: Meteorologii anunță că vremea se stică la nord

Publicat:
Zi de vară cu ploi și căldură: Meteorologii anunță că vremea se stică la nord

Vremea in Moldova se menține predominant innorata astazi, cu o tendința crescuta de precipitații pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, in nordul țarii crește instabilitatea atmosferica, unde izolat se prevad ploi insoțite de descarcari electrice.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vreme ideala pentru activitați in aer liber: Meteorologii anunța cer senin și temperaturi de pana la douazeci și opt de grade astazi

07:15, 21.06.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand astfel o vreme ideala pentru activitațile in aer liber.

Un val de caldura lovește Clujul! ANM anunța COD GALBEN de canicula și disconfort termic ridicat

11:45, 18.06.2024 - Aproape intreaga țara va intra de miercuri sub avertizari cod galben și portocaliu de canicula. Meteorologii au emis și pentru Cluj un cod galben de canicula și disconfort termic ridicat.Experții avertizeaza ca valul de caldura se va extinde in toata țara. In nordul Crișanei, Maramureș, cea…

Vremea rea iși face de cap in Moldova! Meteorologii anunța in continuare furtuni, vijelii și grindina - județele vizate

21:35, 04.06.2024 - Meteorologii au prelungit, marti seara, Codurile portocalii de furtuni valabile in mai multe judete din Moldova, unde se vor semnala grindina de dimensiuni medii, frecvente descarcari electrice, vijelie si averse torentiale ce vor depasi 30 l/mp.

Vreme insorita cu tendința de innorare: Meteorologii anunța o zi fara precipitații și temperaturi placute

07:15, 25.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative.

Innorat, dar fara ploi: Ce ne pregatesc meteorologii pentru ziua de astazi

07:15, 06.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Vremea se menține uscata, iar cerul va fi acoperit in cea mai mare parte a zilei, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Prognoza speciala de 1 Mai pentru București. Va fi cald, dar meteorologii anunța ploi

11:41, 30.04.2024 - ANM a emis o prognoza speciala pentru București, pentru perioada 30 aprilie – 2 mai. Vremea va fi calda, normala pentru aceasta perioada, dar vor fi ploi și intensificari ale vantului, spun meteorologii.

Vremea o ia razna - temperaturile scad de la 31 de grade la 10 grade / Meteorologii anunța cand vin ploile

13:05, 15.04.2024 - Dupa vremea calda urmeaza o racire semnificativa, de la 31 de grade la 10 grade. Meteorologii anunța și ploi. La munte, temperaturile scad la minus 2 grade. ANM a emis, luni, prognoza meteo pentru perioada 15 - 28 aprilie.

Cupola de foc peste Romania, in acest weekend! Noi recorduri termice sunt anticipate, anunța meteorologii

13:00, 12.04.2024 - In acest weekend un nou val de caldura lovește Europa! Luni sunt așteptate maxime de 32 de grade Celsius.Se anunța temperaturi cu 8 - 10 grade peste medie pentru aceasta perioada a anului. Inregistrand cel mai calduros inceput de aprilie din istorie, continentul este sub influența unei „cupole de caldura”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?