Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi de specială în familia lui Betty Salam! Concurenta de la Asia Express își sărbătorește soțul / FOTO

Publicat:

ii sarbatorește ziua de naștere soțului ei! Este o zi speciala in familia concurentei de la , pe care o petrece alaturi de familie și de oamenii dragi. Cu aceasta ocazie, a transmis un mesaj emoționant pentru soțul ei, Catalin Vșanescu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoare mare in familia lui Florin Nița. Fotbalistul o sarbatorește pe soția sa. Ce fotografie a publicat pe rețelele de socializare: „Iubirea mea”

12:35, 27.06.2024 - Florin Nița este unul dintre cei mai apreciați portari ai Romaniei. Pe langa cariera sa sportiva, el este și un familist convins, dispus sa faca orice pentru cei dragi. De ziua soției sale a publicat un urare importanta pe rețelele de socializare, vorbind și despre sentimentele pe care le are.

Betty Salam, imagine induioșatoare alaturi de fiul sau. Cum s-a lasat pozat micuțul in brațele mamei sale

16:25, 05.06.2024 - Betty Salam, concurenta de la Asia Express sezonul 7, a induioșat inimile fanilor cu o imagine adorabila in care apare alaturi de fiul sau. Micuțul s-a lasat pozat intr-o ipostaza adorabila in brațele mamei sale.

Zi importanta in familia lui Ionuț Cercel. Artistul o sarbatorește pe fiica lui. Cat de mare a crescut Selena / FOTO

09:50, 14.05.2024 - Ziua de astazi este speciala pentru Ionuț Cercel și soția lui, Sabina. Cei doi au impreuna doi copii, pe Patrick și o fetița pe nume Selena. Micuța iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Imaginea emoționanta postata de artist cu aceasta ocazie.

Moinești sarbatorește eroismul și devotamentul veteranilor de razboi intr-o festivitate speciala!

09:40, 25.04.2024 - Duminica, 28 aprilie 2024, municipiul Moinești va gazdui o solemnitate in Parcul Central din fața primariei, incepand cu ora 12:30, dedicata celebrarii Zilei Naționale a Veteranilor de Razboi. Evenimentul este organizat in colaborare cu Asociația Naționala a Veteranilor de Razboi, filiala județeana…

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.


Ce parere ai despre aceasta stire?