Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski spune că pregătește un plan pentru „o pace justă” cu Rusia. „Nu vrem să prelungim acest război”

Publicat:
Zelenski spune că pregătește un plan pentru „o pace justă” cu Rusia. „Nu vrem să prelungim acest război”

Presedintele ucrainean a declarat vineri ca lucreaza la un nou plan pentru a pune capat razboiului in Ucraina, in timp ce tara continua in acelasi timp sa se intareasca pe plan militar pentru a putea forta Rusia sa accepte o „pace justa”, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 805. Zelenski spune ca pregateste un plan pentru o „pace justa”

17:16, 28.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat vineri ca lucreaza la un nou plan pentru a pune capat razboiului in Ucraina, in timp ce tara continua in acelasi timp sa se intareasca pe plan militar pentru a putea forta Rusia sa accepte o „pace justa”, informeaza AFP. „Este foarte important pentru…

Zelenski promite un „plan detaliat” pentru „o pace justa”: Nu vrem sa prelungim acest razboi

16:55, 28.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat vineri ca lucreaza la un nou plan pentru a pune capat razboiului in Ucraina, in timp ce tara continua in acelasi timp sa se intareasca pe plan militar pentru a putea forta Rusia sa accepte o „pace justa

Zelenski a ținut un nou discurs in fața parlamentarilor germani: „Vremea compromisurilor a trecut cand Putin ne-a ars orasele”

18:15, 11.06.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat, marti, in Bundestag (camera inferioara a parlamentului german), ca nu poate exista pace in Ucraina atat timp cat tara ramane divizata, cu o parte ocupata de Rusia.

Volodimir Zelenski: „Rușii rad și vaneaza ucraineni”. Ce mesaj transmite președintele Ucrainei Casei Albe

12:40, 31.05.2024 - Intarzierea lui Joe Biden de a sancționa folosirea armelor occidentale impotriva țintelor din Rusia a facut forțele Kremlinului sa rada de Ucraina, a declarat Volodimir Zelenski pentru Guardian.

Razboi in Ucraina, ziua 823. Zelenski: Rusia se pregateste de o noua ofensiva pe directia Sumii

13:30, 27.05.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, cere tarilor occidentale sa-i trimita sisteme aeriene pentru ca Rusia strange noi forte la granita. Acesta spune ca la doar 90 de kilometri de Harkov, regiune care s-a aflat in centrul atacurilor rusesti din ultima vreme, rusii pregatesc o noua ofensiva. Presedintele…

Romania pregatește un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, anunța Zelenski dupa discuția cu Iohannis

18:15, 21.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunțat, marți, dupa discuția telefonica avuta cu Klaus Iohannis, ca Romania pregatește un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, transmite Ukrainska Pravda.

Razboi in Ucraina, ziua 798. Rusia susține ca a lovit Comandamentul Grupului de Sud al armatei ucrainene in atacul de la Odesa

15:25, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Zelenski, despre atacul Iranului asupra Israelului: Ucraina cunoaste oroarea dronelor Shahed

15:30, 14.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a condamnat atacul Iranului asupra Israelului, aratand ca tara sa intelege „oroarea” dronelor iraniene, folosite si de Rusia in invazia din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?