Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski, după atacul Rusiei asupra spitalului de copii din Kiev: Îmi vine să-l omor pe Putin

Publicat:
Zelenski, după atacul Rusiei asupra spitalului de copii din Kiev: Îmi vine să-l omor pe Putin

Președintele ucrainean a vorbit miercuri, la Washington, despre durerea pe care o simte atunci cand bombele rusești ucid copii . „In acel moment, iți dorești sa-l ucizi pe Putin” a spus el, intrebat despre atacul de luni asupra spitalului de pediatrie din Kiev.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reactia lui Zelenski, dupa ce Biden l-a prezentat drept „presedintele Putin”

17:35, 13.07.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a calificat gafa lui Joe Biden, care l-a prezentat joi ca ”presedintele Putin” in timpul Summitului aniversar al NATO de la Washington, drept o ”eroare care poate fi uitata”. ”Este o eroare. Cred ca Statele Unite i-au sustinut mult pe ucraineni. Putem uita…

Franta vrea sa ajute la reconstruirea spitalului de copii din Kiev, distrus de rachetele rusești

11:15, 12.07.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron si-a exprimat joi „emotia puternica” fata de omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski dupa recentele atacuri ale Rusiei asupra Ucrainei si a spus ca Franta este gata sa ajute la reconstrucția spitalul de copii din Kiev distrus de rachetele rusești.

Biden l-a anuntat pe „presedintele Putin” cand l-a intampinat Zelenski, dupa care s-a corectat

08:50, 12.07.2024 - Joe Biden, aflat sub presiunea de a-si retrage candidatura la Casa Alba, l-a anuntat joi pe „presedintele Putin” in timp ce il intampina la summitul NATO de la Washington pe seful statului ucrainean Volodimir Zelenski, relateaza AFP si Reuters.

VIDEO Biden a comis o noua gafa: l-a numit 'presedintele Putin' pe Zelenski

07:00, 12.07.2024 - Președintele american Joe Biden, aflat sub presiunea de a-si retrage candidatura la Casa Alba, l-a anuntat joi pe "presedintele Putin" in timp ce il intampina la summitul NATO de la Washington pe seful statului ucrainean Volodimir Zelenski, relateaza AFP si Reuters.

SUA a promis noi masuri de aparare aeriana pentru Ucraina, in urma atacului masiv asupra spitalului de copii din Kiev

14:15, 09.07.2024 - Șuta Teodora (www.b1tv.ro) Președintele SUA, Joe Biden, a promis „noi masuri pentru a intari apararea antiaeriana a Ucrainei”. Acesta condamna ferm atacurile Rusiei care au facut cel puțin 36 de morți, fiind „un memento atroce”, in opinia sa, a „brutalitatii” demonstrate de Moscova. Biden gazduiește…

Kremlinul urmarește cu „maxima atenție” summitul NATO de la Washington: „Acesta este motivul”

12:45, 09.07.2024 - Kremlinul a anunțat marti ca urmareste cu „maxima atentie” summitul aniversar al NATO programat de marți pana joi la Washington. Motivul invocat de purtatorul de cuvant Dmitri Peskov ar fi ca „Alianta Nord-Atlantica considera Rusia drept inamicul sau”.„Aceasta este o alianta care considera Rusia drept…

„Vom da un raspuns puternic”. Zelenski declara ca Ucraina va riposta dupa atacul Rusiei asupra spitalului de copii din Kiev

19:31, 08.07.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, in timpul unei vizite la Varsovia unde a semnat un pact de securitate cu Polonia, ca Ucraina va riposta dupa atacul cu rachete rusesti asupra unui spital de copii din Kiev, care a ucis cel putin 31 de persoane si a produs avarii masive. 

Zelenski denunta atacul rusesc cu rachete asupra Harkovului care a ucis cel putin 6 persoane

19:15, 23.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a denuntat joi un dublu atac rusesc cu 15 rachete asupra localitatii Liubotin si a orasului Harkov, in urma caruia, potrivit primelor informatii, au fost ucise cel putin sase persoane, relateaza EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?