Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Yoko Ono, Bono și The Edge au dezvelit pe insula Ellis o tapiserie în amintirea lui John Lennon

Publicat:

și membrii trupei U2, Bono și , au dezvelit miercuri o ampla tapiserie in amintirea lui , care va ramane instalata la - orașul care a vrut sa-i aduca un omagiu la 29 iulie regretatului artist, relateaza EFE.

"Este o zi foarte fericita pentru familia noastra, în care John este recunoscut de orașul pe care l-a iubit atât de mult", a spus Ono în timpul ceremoniei. "Sa ne gândim la pace, sa înfaptuim pacea. Împreuna vom reuși", a spus vaduva lui Lennon.

Ceremonia a avut loc pe insula Ellis,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

O prezentatoare celebra din Romania s-a casatorit in New York: „Am zis „Da” in orașul visurilor noastre”. Imagini de la eveniment / FOTO

14:00, 01.06.2024 - A tot amanat nunta, dar de curand s-a casatorit in secret intr-un cadru de poveste, tocmai in New York. O prezentatoare TV a spus cel mai important „Da” din viața ei ieri. Și soțul este cunoscut in lumea mondena, caci este nepotul unui actor celebru.

O chitara considerata pierduta a lui John Lennon a stabilit un record la licitatie

10:55, 30.05.2024 - Chitara acustica Framus Hootenanny cu 12 corzi a fost gasita intr-un pod, dupa ce a fost considerata pierduta timp de peste 50 de ani, au declarat cei care au organizat licitatia. A fost vanduta pentru 2,9 milioane de dolari (2,3 milioane de lire sterline) printr-o licitatie telefonica la Hard Rock…

Spectacol de poezie și muzica de nota zece in amintirea lui Florian Pittiș, la Timișoara (video)

09:56, 26.05.2024 - Vineri seara, Vlady Cnejevici, Teo Boar și Dorin Andone – membrii formației Trupa cu Valoare Adaugata – au susținut un spectacol plin de culoare pe malul Begai, la Porto Arte, unde sub genericul Sunt un frate tanar au readus in memoria publicului cantecele și poeziile interpretate de Florian “Moțu”…

Orașul cu cei mai mulți bogați din lume: 1 din 24 de locuitori este milionar

16:06, 10.05.2024 - New York este orașul cu cei mai mulți oameni bogați din lume. Potrivit unui raport citat de CBS News, aproape 350.000 de locuitori sunt milionari, adica unul din 24 de new-yorkezi, scrie digi24.ro .

Rușii au bombardat masiv orașul New York din Ucraina

14:06, 17.04.2024 - Rușii au inceput sa bombardeze masiv pozițiile ucrainene de langa New York, o localitate din regiunea Donețk ce poarta același nume cu metropola americana. Imagini ale bombardamentelor au fost publicate pe rețelele sociale.

Franța invita Rusia la ceremonia de aniversare a debarcarii aliaților in Normandia

17:35, 16.04.2024 - Rusia, dar nu și președintele Vladimir Putin, va fi invitata la ceremonia franceza din iunie, pentru a marca 80 de ani de la debarcarea din Normandia din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, au declarat marți organizatorii, potrivit France24.

Laura Giurcanu era in New York atunci cand un cutremur rar a zguduit orașul. Unde se afla caștigatoarea de la America Express in acele momente: „S-a simțit foarte tare”

13:25, 06.04.2024 - Ieri seara, un cutremur neobișnuit a zguduit orașul New York. A fost resimțit in trei state și a creat panica in randul oamenilor, care nu sunt obișnuiți ca acolo sa fie seisme dese. Și Laura Giurcanu era in New York atunci, impreuna cu sora ei, Bianca.

Panica la New York. Un cutremur a lovit orașul din SUA

12:30, 06.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea preliminara de 4,8 a surprins vineri orașele New York, Philadelphia și Washington, DC, la ora locala 10:23, conform datelor furnizate de US Geological Survey. Epicentrul se afla la nord-est de Lebanon, New Jersey, la aproximativ 60 de kilometri vest de New York, insa efectele…


Ce parere ai despre aceasta stire?