Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Yahoo! vrea să vândă activele din Asia

Publicat:

Yahoo! prefera sa vânda activele detinute în Asia si sa distribuie fondurile obtinute actionarilor, decât sa fie preluata de un grup de cumparatori, potrivit mai multor surse apropiate situatiei, transmite Bloomberg.

Acest scenariu apare ca cea mai probabila optiune pentru Yahoo! si ar putea permite companiei sa plateasca dividende speciale sau sa rascumpere actiuni, au spus sursele.

! s-au apreciat cu 28% dupa concedierea directorului general la începutul lui septembrie, astfel încât compania…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Revolut vrea sa vanda actiuni in valoare de 500 de milioane de dolari

21:25, 21.06.2024 - Revolut, unul dintre cele mai valoroase startup-uri din Europa, a angajat bancheri care sa ajute firma sa vanda actiuni existente in valoare de aproximativ 500 de milioane de dolari, scrie Ziarul Financiar, care citeaza Bloomberg.

Rezultatele vizitei lui Xi Jinping in Franța: Airbus vrea sa vanda in China peste 100 de aeronave

15:40, 04.06.2024 - Airbus este in negocieri pentru o vanzare de aeronave A330neo catre China, discutiile fiind impulsionate de vizita de luna trecuta a presedintelui chinez Xi Jinping in Franta, transmite Bloomberg.

Airbus vrea sa vanda in China peste 100 de aeronave de mari dimensiuni

12:30, 04.06.2024 - Airbus este in negocieri pentru o vanzare majora de aeronave A330neo catre China, discutiile fiind impulsionate de vizita de luna trecuta a presedintelui chinez Xi Jinping in Franta, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Economia Turciei a crescut mai rapid decat cea a Chinei in primul trimestru din 2024

16:35, 31.05.2024 - Economia Turciei a avut, la inceputul anului, un avans mai rapid decat al Chinei, raportand unul dintre cele mai mari ritmuri de crestere din lume, in ceea ce va fi probabil ultima izbucnire inainte de incetinirea cauzata de majorarea dobanzilor, relateaza Reuters si Bloomberg.

Imbatranirea populatiei, oportunitate de afaceri

12:56, 19.05.2024 - Imbatranirea populatiei in Europa genereaza ingrijorari in randul guvernelor cu privire la perspectivele economice, insa pentru unii investitori inseamna oportunitati de afaceri, transmite Bloomberg. Un exemplu este firma franceza Funecap Idf SAS care a cheltuit aproximativ un miliard de euro pentru…

O banca prezenta și in Romania și-a dublat profitul in Rusia și risca amenzi din partea 'jandarmului' european

17:10, 08.05.2024 - UniCredit va accelera reducerea expunerii la Rusia, a anuntat directorul general al grupului bancar italian, Andrea Orcel, in conditiile in care profitul la subsidiara rusa s-a dublat in primul trimestru al acestui an, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

TikTok vrea sa concedieze un director care a trebuit sa convinga SUA ca aplicația este sigura

09:41, 23.04.2024 - Cu o zi inainte, camera inferioara a Congresului a aprobat posibilitatea interzicerii rețelei de socializare TikTok intenționeaza sa concedieze un director care a trebuit sa convinga guvernul american ca firma a facut destule pentru a elimina cererile de securitate naționala din cauza legaturilor sale…

Aproape de o noua criza! FMI se confrunta cu presiuni ca sa reduca taxele pentru marii debitori

16:15, 10.04.2024 - Fondul Monetar International (FMI) a colectat miliarde de dolari in taxe de la cei mai mari debitori ai sai, o practica penalizatoare pentru cei care au cea mai mare nevoie. Acum, odata cu reumplerea vistieriei si dobanzile ridicate, creditorul global de ultima instanta ia in considerare acordarea unei…


Ce parere ai despre aceasta stire?