Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Romică Țociu își sărbătorește fiul. Cătălin a împlinit 29 de ani. Declarații emoționante despre copilărie: „Toată familia e alături de noi”

Publicat:

Zi de dubla sarbatoare in familia lui Romica Țociu. Actorul iși sarbatorește astazi fiul. Catalin a implinit 29 de ani, dar tot astazi este și ziua de naștere a soției lui, cea care i-a daruit doi copii de care este tare mandru.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Natalia Mateuț a avut o copilarie de poveste datorita parinților ei. Cum o rasfața familia: „Tot timpul...” / VIDEO

11:56, 31.05.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Natalia Mateuț a marturisit ca a avut o copilarie de poveste datorita parinților ei. Co-prezentatoarea de la Xtra Night Show a facut declarații importante. Iata cum o rasfața familia ei!

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea. Shondy, declarații emoționante despre copilarie: „Știu cat de greu este...”. A ajutat la descarcarea donațiilor primite

22:30, 29.05.2024 - Ediția din aceasta seara de la Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea a adus emoție in randul concurenților, caci mulți dintre ei și-au amintit de copilarie, așa cum este și cazul cantareței Shondy.

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!

Xtra Night Show. Petrecere fabuloasa de ziua Andei Adam! Cantareața implinește 44 de ani și sarbatorește alaturi de prieteni: ”E prima oara...” / VIDEO

22:45, 26.04.2024 - Zi speciala in familia Andei Adam! Cantareața implinește 44 de ani și este incojurata de o mulțime de prieteni și de cei mai importanți oameni din viața ei. A organizat o petrecere fabuloasa, cu aproape 80 de ani invitați, iar decorul este uimitor! Iata cu ce cadou a surprins-o soțul ei.

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.


Ce parere ai despre aceasta stire?