Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO

Publicat:

Petrecere faraonica in showbiw! și-a sarbatorit ziua de naștere la restaurantul de lux al lui ! Cantareața și-a dorit o aniversare pe care sa nu o uite prea curand și iata ca dorința a devenit realitate! s-a intors din Dubai, insa la retaurantul lui se simte inca acolo!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Printul William si-a sarbatorit ziua de nastere la un concert al cantaretei Taylor Swift

20:05, 23.06.2024 - Taylor Swift a dat startul etapei londoneze a turneului sau mondial "Eras", intampinandu-l pe printul William, care si-a sarbatorit cea de-a 42-a zi de nastere, si a publicat sambata un selfie alaturi de printul britanic si de doi dintre copiii acestuia in culisele concertului sau, informeaza AFP.

Xtra Night Show. Regretata Zina Dumitrescu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere luna aceasta. Gestul emoționant facut de reprezentanții azilului unde a murit, in memoria ei: „Am amenajat...”

10:50, 04.06.2024 - In luna iunie, Zina Dumitrescu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. „Mama modei din Romania” a murit in urma cu cinci ani, intr-un camin de batrani din Ghermanești, acolo unde a stat șapte ani. Reprezentanții azilului iși doresc sa ii pastreze vie amintirea, așa ca au amenajat un loc special in memoria…

Petrecere de Ziua Copilului la Cetate, organizata de Restaurantul „Ceaunul Razeșului”

09:05, 02.06.2024 - Doua zile de distracție pentru cei mici dar și ai lor parinți și bunici, sus, la Cetatea de Scaun a Sucevei – asta au pregatit pentru Ziua Copilului cei de la Restaurantul „Ceaunului Razeșului".Grupuri de copii din Suceava, Iași, Botoșani și Republica Moldova au avut ocazia sa ...

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Ce iși dorește soțul Cristinei Spatar, iar artista nici nu vrea sa auda! Cantareața face declarații exclusive / VIDEO

22:55, 01.05.2024 - Cristina Spatar vorbește despre dorința pe care soțul ei o are, iar ea nici nu vrea sa auda. Cu ce probleme se confrunta artista și care sunt eforturile pe care aceasta le face. Declarații Exclusive!

Xtra Night Show. Petrecere fabuloasa de ziua Andei Adam! Cantareața implinește 44 de ani și sarbatorește alaturi de prieteni: ”E prima oara...” / VIDEO

22:45, 26.04.2024 - Zi speciala in familia Andei Adam! Cantareața implinește 44 de ani și este incojurata de o mulțime de prieteni și de cei mai importanți oameni din viața ei. A organizat o petrecere fabuloasa, cu aproape 80 de ani invitați, iar decorul este uimitor! Iata cu ce cadou a surprins-o soțul ei.

Xtra Night Show. Cum au sarbatorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, in Dubai: „Nu am apucat sa...”. Și-au planificat vacanța din timp

23:36, 25.04.2024 - Dinu Maxer și iubita lui și-au dorit sa plece in vacanța in Dubai, de ziua ei de naștere, dar planurile le-au fost date peste cap de ploile care au creat haos pe strazi și in aeroport. Cei doi au revenit, de curand, in Romania și au povestit prin ce au trecut in vacanța.

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.


Ce parere ai despre aceasta stire?