Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Marie Janette, călătorie cu peripeții în Seattle! Fosta concurentă iUmor a rămas fără haine: ”Am ajuns într-un oraș...” / VIDEO

Publicat:

a trecut printr-o perioada dificila, iar acum a luat decizia sa se relaxeze in Seattle. Insa, pana a ajuns in orașul ei preferat, fosta concurenta iUmor a avut parte de o mulțime de peripeții. A ramas fara haine și a fost nevoita sa se descurce in situații limita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia Caraman din Tulcea muta afacerile cu cereale la Constanta si spulbera concurenta. Smag Group SRL, fosta Cristian Impex SRL, locul I in top afaceri cu cereale din judetul Constanta (GALERIE FOTO+VIDEO)

17:05, 11.06.2024 - In baza bilanturilor depuse pe anul 2023, se intocmeste topul judetean si national al societatilor comerciale, tinand cont de cifra de afaceri si codul CAEN. Smag Group SRL 1994 Constanta, fosta Cristian Impex SRL 1994 Tulcea, prin Caraman George Cristian, s a clasat pe locul I, cu o cifra de afaceri…

Irinel Columbeanu a spus cu ce se ocupa Monica Gabor in America: „Nu a reușit sa-și realizeze visul”

17:26, 08.06.2024 - Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul romanesc. Cei doi s-au casatorit in 2006 iar un an mai tarziu s-a  nascut fiica lor numita Irina. Dupa cinci ani de casnicie, relația lor a ajuns la final și in 2011 au decis sa divorțeze și sa mearga…

Xtra Night Show. Cum a fost experiența de la iUmor pentru Madalina Mihai, caștigatoarea sezonului 16: „Scena aia e foarte dura”. Face stand-up de aproape un an

12:30, 01.06.2024 - Madalina Mihai a caștigat sezonul 16 iUmor și spune ca, deși la inceput nu a avut mare incredere ca va ieși in evidența și ca va face fața provocarii, pe parcurs a conștientizat ca i se potrivește de minune sa faca stand-up. Tanara vrea sa iși cumpere motocicleta din marele premiu.

Xtra Night Show. Care ar fi fost motivul de desparțire intre Ramore de la iUmor și soția sa. Denisa Dragan, dezvaluiri uimitoare: „El a cerut divorțul” ”

00:25, 23.05.2024 - Ramore de la iUmor și Denisa Dragan au semnat actele de divorț in urma cu puțin timp. Soția actorului a facut mai multe dezvaluiri cu privire la mariajul lor, vorbind despre schimbarile care s-au produs intre ei odata cu venirea pe lume a bebelușului lor.

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.


Ce parere ai despre aceasta stire?