Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf nu este de acord ca Anamaria Prodan să-i păstreze numele după divorț. Mărturisirile antrenorului :„Îl folosește să-l denigreze”

Publicat:

Laurențiu Reghecampf a facut mai multe marturisiri importante dupa ce a ieșit de la judecatorie. Antrenorul nu este de acord ca sa ramana cu numele sau de familie dupa ce va divorța, considerand ca doar il denigreaza!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf, noi declarații despre divorțul cu Anamaria Prodan. Impresara nu a fost prezenta la infațișare: „Sunt ținut cu forța in aceasta casnicie”

22:20, 21.06.2024 - Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o noua infațișare la tribunal pentru procesul de divorț. Antrenorul a facut mai multe declarații importante cu privire la situația dintre el și inca soția sa.

Laurențiu Reghecampf nu a fost prezent la absolvirea fiului sau. Ce a putut sa spuna Anamaria Prodan despre gestul antrenorului

18:01, 14.06.2024 - Laurențiu Reghecampf nu a fost prezent la ceremonia de absolvire a fiului sau. Bebeto Reghecampf, baiatul antrenorului din casnicia cu Anamaria Prodan, a finalizat studiile liceale din Statele Unite ale Americii la varsta de 16 ani.

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf nu a participat la absolvirea fiului sau. Ce spune Anamaria Prodan despre gestul facut de antrenor: „Am fost busola lui”

11:15, 14.06.2024 - Laurențiu Reghecampf a lipsit de la absolvirea fiului sau, Bebeto. Adolescentul in varsta de 16 ani a finalizat studiile liceale la școala americana cu note maxime, iar tatal sau nu a fost alaturi de el in momentele importante.

Xtra Night Show. Avocatul lui Laurențiu Reghecampf, detalii despre noul proces cu Anamaria Prodan. Declarații inedite: „A gasit...”

00:45, 14.06.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai termina. Antrenorul a acuzat-o pe fosta soție ca a instrainat unul dintre bunurile pentru partaj, motiv pentru care a mers cu poliția la poarta acesteia. Cei doi au intra intr-un nou proces, iar avocatul fsotului fotbalis a oferit mai…

Xtra Night Show. Declarațiile Anamariei Prodan dupa ce Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste ea: "Nu sunt neajutorata..." / VIDEO

23:15, 13.06.2024 - Abia s-au liniștit cat de cat lucrurile intre Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf, și apropiații mai ca rasuflasera ușurați, dar iata ca un nou scandal a izbucnit intre cei doi. Ieri dupa-amiaza poliția Snagov a fost solicitata, iar Anamaria Prodan a explicat clar cum s-a ajuns la aceasta situație.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au impacat dupa ani de scandal: „Nu mai are sens sa ne mai facem de ras”. Vor divorța la notar

09:41, 14.05.2024 - Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ingropat securea razboiului și s-au impacat dupa ani de scandal. Impresara și-a iertat fostul partener și a avut o discuție sincera cu el.Anamaria Prodan a trait cea mai mare dezamagire a vieții sale, dupa ce Laurențiu Reghecampf a decis sa o paraseasca pentru…

Cum iși alinta Anamaria Prodan iubitul. „Lumea o sa ma judece. Este o minune lasata de Dumnezeu pe pamant”

13:20, 21.04.2024 - Anamaria Prodan traiește cea mai frumoasa perioada din viața ei, dupa divortul de Laurentiu Reghecampf. Impresara are de cateva luni o relație cu Ronald Gavril, locuiesc deja impreuna și se inteleg de minune.In ediția de aseara a emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat”, a fost difuzat un moment de…


Ce parere ai despre aceasta stire?