Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. În ce investește Deea Maxer cei mai mulți bani. Vedeta a recunoscut care este cea mai mare pasiune a ei: "Economisesc oricât" / VIDEO

Publicat:

are și ea o mare pasiune, la fel ca orice alta femeie. Insa, printre investițiile mari ale fostei soții a lui nu se numara gențile scumpe sau pantofii. Mai mult, vedeta are aceleași preferințe cu cele ale iubitului ei, . In ce investește cei mai mulți bani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Oana Radu, pregatita de o noua relație? Ce spune vedeta despre acest pas, la cateva luni dupa divorț: „Sunt un om impacat cu mine”

11:00, 22.06.2024 - Oana Radu este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Cu toate ca a trecut printr-un divorț dureros, este pregatita sa ia totul de la capat alaturi de o alta persoana, cand va veni momentul oportun. In prezent, se bucura de oportunitațile pe care le primește și traiește viața cu multa bucurie.

Xtra Night Show. Cați ani de inchisoare ar putea face medicul stomatolog care ar fi abuzat-o pe Lolrelai. Vedeta ar fi mulțumita / VIDEO

23:26, 21.05.2024 - Lolrelai a dezvaluit cați ani de inchisoare ar putea face medicul pe care l-a acuzat ca ar fi abuzat-o in urma cu cinci ani. Vedeta susține ca ar fi mulțumita! Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Ce alta pasiune are Puya, pe langa muzica. Ce nu se știa despre artist: "Presupune sa ai o conduita..." / VIDEO

13:01, 27.04.2024 - Puya nu are nevoie de prea multe prezentari caci este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din Romania. A reușit sa iși construiasca o cariera muzicala de succes in aproape trei decenii și, de curand, in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, a marturisit ca, pe…

Xtra Night Show. Smiley și Damian Draghici reacționeaza, dupa ce Dinu Maxer s-a aratat deranjat ca au lansat piesa „S-a furat mireasa”: „Mi-a facut placere ca au raspuns”

09:00, 26.04.2024 - Dinu Maxer a fost deranjat, dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat o piesa despre care spune ca a fost sursa de inspirație pentru cei doi artiști. „S-a furat mireasa” a fost lansata de Dinu Maxer in urma cu cinci ani, piesa cantata impreuna cu o tanara din Basarabia.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, reacție dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lor. Vedeta: „Aia nu este o casa...” / VIDEO

22:25, 17.04.2024 - Cristina Cioran a reacționat, dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui. Vedeta a rupt tacerea, la scurt timp dupa ce a cerut un ordin de protecție. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, au aniversat un an de relație. Cum au sarbatorit cei doi / FOTO

13:45, 06.04.2024 - Deea Maxer și-a gasit liniștea dupa divorțul de Dinu Maxer alaturi de noul ei iubit, Robert Drilea. Cei doi se ințeleg de minune și au in plan sa faca și marele pas, iar ieri au avut motiv de sarbatoare, caci au aniversat un an de relație.

Xtra Night Show. Cristina Spatar iși dorește sa slabeasca. Cate kilograme și-a propus sa dea jos vedeta: „Ma straduiesc...”

10:40, 03.04.2024 - Chiar daca are o silueta de invidiat, Cristina Spatar spune ca iși dorește sa slabeasca. Vedeta a povestit ca s-a ingrașat cateva kilograme in timpul pandemiei de COVID-19, dar nu a reușit sa slabeasca de atunci, așa ca, a decis sa urmeze cu strictețe o dieta și sa faca sport.


Ce parere ai despre aceasta stire?