Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xi Jinping soseşte în Kazahstan, în prima vizită în străinătate de la începutul pandemiei covid-19

Publicat:

Presedintele chinez a sosit miercuri in Kazahstan, in prima sa vizita in strainatate de la inceputul pandemiei covid-19, relateaza AFP. Avionul liderului chinez a aterizat miercuri, imediat dupa ora 8.30 GMT (11.30, ora Romaniei) la Nur-Sultan, capitala celei mai mari tari din . urmeaza sa plece, dupa aceasta vizita, in Uzbekistan, la un summit al statelor membre ale de la Shanghai (OCS). El nu a iesit din China din primele zile ale pandemiei covid-19, la sfarsitul lui 2019.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Palatul in care Vladimir Putin l-a gazduit pe Silvio Berlusconi a fost distrus de un incendiu misterios

11:15, 03.06.2024 - Palatul din munții Altai despre care se presupune ca ascunde un buncar antinuclear pregatit pentru Vladimir Putin și familia lui a fost mistuit de flacari. Liderul de la Kremlin a vizitat frecvent acest palat, inclusiv in compania unor lideri straini, printre care fostul premier italian Silvio Berlusconi,…

Romanii pot calatori in Thailanda fara viza, de la 1 iunie. Cate zile vor cuprinde sejururile

18:15, 28.05.2024 - Guvernul Thailandei a inclus marți Romania pe lista tarilor ai caror cetateni nu vor mai avea nevoie de viza pentru intrarea in țara. Masura, care are drept scop creșterea numarului de turiști, va fi aplicata de la 1 iunie, transmite publicatia Bangkok Post, citata de News.ro.Pana acum, romanii care…

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

VIDEO - Vladimir Putin a aterizat in China pentru o vizita de doua zile

06:56, 16.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a sosit joi in China pentru o vizita de doua zile in cursul careia se va intalni cu omologul sau chinez Xi Jinping si va incerca sa obtina un sprijin mai mare pentru efortul sau de razboi impotriva Ucrainei, relateaza AFP, conform Agerpres.

Putin va efectua o vizita oficiala in China, la invitația președintelui Xi Jinping

11:30, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China pe parcursul a șase luni, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Emmanuel Macron pledeaza in dialogul cu Xi Jinping pentru „reguli echitabile pentru toti” in schimburile comerciale

15:25, 06.05.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a pledat luni, in fata omologului sau chinez Xi Jinping, la inceputul vizitei sale de stat in Franta, pentru „reguli echitabile pentru toti” in schimburile comerciale intre Europa si China, relateaza AFP.

Xi Jinping sustine ca UE si China trebuie sa-si consolideze 'coordonarea strategica' si 'sa ramana partenere'

14:50, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a pledat luni, la Paris, ca tara sa si Uniunea Europeana sa-si consolideze "coordonarea strategica" si sa ramana "partenere", in pofida diferendurilor multiple, de la comert la Ucraina, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Lumea nu este pregatita pentru urmatorul șoc „made in China”. Cele trei industrii noi cu care Xi vrea sa invadeze piețele din UE și SUA

07:05, 07.04.2024 - Economia Chinei trece printr-o tranziție greoaie, pe masura ce Beijingul incearca sa depașeasca perioada de criza provocata de pandemia de Covid-19 și datoriile uriașe din domeniul imobiliar, potrivit Business Insider. China investește acum masiv in ceea ce liderul Xi Jinping numește cele „trei industrii…


Ce parere ai despre aceasta stire?