Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xi Jinping: China vrea să faciliteze relansarea procesului de pace israelo-palestinian

Publicat:

China este interesata sa faciliteze dialogul intre factiunile palestiniene si sa relanseze procesul de pace israelo-palestinian, a declarat presedintele , cu ocazia intalnirii cu presedintele , .

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

China și-a expus poziția cu privire la Palestina 

17:40, 30.05.2024 - Președintele chinez Xi Jinping a reafirmat faptul ca China susține cu fermitate o soluție cu doua state in problema palestiniana și aderarea Palestinei la ONU. Declarația sa a fost publicata pe site-ul Ministerului chinez de Externe, a relatat presa straina. „Razboiul nu poate continua la nesfirșit,…

Xi Jinping ii transmite lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”

08:01, 16.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus Vladimir Putin ca China si Rusia vor „apara dreptatea in lume", a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE.

Dupa turneul european, președintele Xi Jinping il cheama pe Vladimir Putin in China

13:25, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China, in ultimele sase luni.

Prima vizita a lui Putin in noul mandat de președinte este in China, tara care si-a declarat prietenia „fara limite“ fața de Kremlin

12:25, 14.05.2024 - Potrivit comunicatului emis de diplomația de la Beijing, presedintele rus Vladimir Putin se va afla, joi si vineri, pe 16 și 17 mai, intr-o vizita oficiala in China, pentru a se intalni cu presedintele Xi Jinping.

Xi Jinping anunța o prietenie 'de otel' intre China si Serbia

11:50, 08.05.2024 - Președintele chinez Xi Jinping efectueaza o vizita de doua zile in Serbia, eveniment cu caracter simbolic, deoarece a coincis cu implinirea a 25 de ani de la bombardarea de catre NATO a ambasadei Chinei la Belgrad, la data de 7 mai 1999, cand trei jurnalisti chinezi au fost ucisi. Capitala Serbiei a…

Macron il va presa pe Xi Jinping sa-si foloseasca influenta asupra lui Putin: „Trebuie sa lucram cu China pentru a construi pacea”

17:10, 03.05.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron il va presa pe omologul sau chinez Xi Jinping sa-si foloseasca influenta asupra Rusiei pentru a contribui la solutionarea razboiului din Ucraina, in timpul turneului european al liderului chinez de la inceputul lunii mai. Potrivit analiștilor insa, nu exista prea…

Președintele palestinian Mahmoud Abbas avertizeaza: 'Doar SUA pot opri un asalt israelian asupra orasului Rafah'

13:25, 28.04.2024 - Presedintele palestinian Mahmoud Abbas le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, informeaza Agerpres.

„O calatorie a pacii”. Xi Jinping s-a intalnit cu fostul președinte taiwanez la Beijing

13:45, 10.04.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, l-a primit miercuri la Beijing pe fostul presedinte taiwanez Ma Ying-jeou, sustinator al unui dialog cu China, a transmis televiziunea de stat chineza, informeaza AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?