Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Weekend, mai scump pentru șoferi: Cât vor costa carburanții

Publicat:
Weekend, mai scump pentru șoferi: Cât vor costa carburanții

Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 6 - 8 iulie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 7 bani mai scump.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Șoferi, faceți plinul: Carburanții se scumpesc și mai mult, in acest weekend. Cat vor costa

12:55, 28.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețuri și mai mari la carburanți, pentru urmatoarele trei zile. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu 6 bani mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 7 bani.

Carburanții, tot mai scumpi: Cat vor costa maine și ce stații PECO au cele mai mici prețuri

12:20, 26.06.2024 - Carburanții continua sa se scumpeasca. Potrivit prețurilor afișate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, maine, 27 iunie, litrul de benzina va costa cu 6 bani mai mult decat astazi, iar cel de motorina - cu 4 bani.

Prețul motorinei ramane neschimbat, iar cel al benzinei continua sa scada: Cat vor costa maine carburanții

12:15, 13.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 14 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 6 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei ramane neschimbat.

Carburanții continua sa se ieftineasca: Vezi cat vor costa maine și la ce stații PECO gasești cele mai mici prețuri

12:10, 03.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 7 bani.

Carburanții, mai ieftini și maine: Cat vor costa benzina și motorina

12:20, 28.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 3 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu un ban.

Weekend cu ieftiniri la pompa: Ce prețuri a afișat ANRE pentru carburanți

13:05, 24.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru zilele de 25, 26 și 27 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 6 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu doi bani.

Carburanții, mai ieftini de Paște: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

11:05, 03.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta ca, dupa o perioada de ieftinire doar a motorinei, saptamana curenta și benzina a intrat intr-o curba descendenta a prețurilor de comercializare cu amanuntul la stațiile de alimentare.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.


Ce parere ai despre aceasta stire?