Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Wall Street incheie in favoarea Rezervei Federale

Publicat:

a vandut marti, ca investitori potentati, pariurile lor privind ratele de crestere a in cursul acestui an, in timp ce s-a bazat pe indiciile urmatorului raport trimestrial. a scazut cu 1.02%, iar Nasdaq cu 1.25%, scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu anunța ca luptele intense impotriva Hamas se incheie, dar ca razboiul nu se va termina: „Nu sunt dispus sa-l opresc”

08:25, 24.06.2024 - Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat ca faza de lupte intense impotriva Hamas in Fasia Gaza se apropie de sfarsit, dar a avertizat ca razboiul se va incheia abia atunci cand grupul islamist nu va mai controla enclava palestiniana, relateaza Reuters.

Recorduri pe Wall Street pentru Nasdaq și S&P 500, dupa anunțul Fed

00:10, 13.06.2024 - Nasdaq și SandP 500 au stabilit miercuri noi recorduri dupa cifrele peste așteptari privind inflația din SUA, in timp ce Dow Jones a scazut ușor in fața unei Rezerve Federale americane care a menținut dobanzile, potrivit AFP.

Uniunea Europeana isi incheie misiunea de instruire militara in Mali

22:20, 08.05.2024 - Uniunea Europeana a anuntat miercuri ca isi incheie misiunea de instruire militara in Mali, reflectand o deteriorare a relatiilor dintre blocul comunitar si junta militara din statul vest-african, relateaza Reuters citat de Rador Radio Romania.

Armata israeliana bombardeaza estul orasului Rafah, inainte ca evacuarea populatiei sa se incheie

16:10, 06.05.2024 - Aviatia israeliana a lansat luni lovituri in estul orasului Rafah din Fasia Gaza, in apropierea zonelor in care civilii palestinieni au primit ordin de evacuare, relateaza Al-Aqsa, canalul oficial al Hamas, citat de Reuters.

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Razboi in Ucraina, ziua 784. Doi presupusi spioni rusi, arestati in Germania pentru ca ar fi planuit acte de sabotaj militar in favoarea Rusiei

13:00, 18.04.2024 - Doi presupusi spioni rusi au fost arestati in Germania pentru ca ar fi planuit atacuri de sabotaj, inclusiv impotriva unor „facilitati ale fortelor americane”, cu scopul de a submina sprijinul militar pentru Ucraina, a anuntat joi biroul procurorului federal german, relateaza Reuters, AFP si EFE. Fortele…

Moment istoric: Banca Angliei renunta la un model depasit al previziunilor privind inflatia

10:45, 13.04.2024 - Banca Angliei a anuntat vineri o revizuire a previziunilor sale privind inflatia care are loc ”o data la o generatie”, in urma unei revizuiri mult asteptate efectuata de fostul presedinte al Rezervei Federale, Ben Bernanke, transmite Reuters.

Revizuire majora a inflației de la Banca Angliei, inspirata de Ben Bernanke

09:51, 13.04.2024 - Banca Angliei a anuntat vineri o revizuire a previziunilor sale privind inflatia care are loc ”o data la o generatie”, in urma unei revizuiri mult asteptate efectuata de fostul presedinte al Rezervei Federale, Ben Bernanke, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?