Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Wald International modifica Infiniti M

Publicat:

Cei de la au pus ochii pe Infiniti M sedan si au venit cu o varianta proprie. Ei au adaugat un kit de tuning superb care ofera modelului un aspect mult mai agresiv.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Wald International a creat un body-kit agresiv pentru BMW M6 Gran Coupe

15:37, 05.08.2016 - Așa cum cum a fost si in proiectele anterioare care au avut la baza un Rolls-Royce Wraith si o Toyota Prius, kit-ul exterior aerodinamic numit Black Bison si dezvoltat de atelierul de tuning japonez Wald International, a fost aplicat de aceasta data pe o masina germana marca BMW.

Wald International prezinta noi poze cu limuzina Mercedes-Benz S-Class (FOTO)

20:51, 30.04.2014 - Iata ca Wald International a revenit cu noi imagini in care ne prezinta kit-ul exterior preparat special pentru ultima generatie a limuzinei germane Mercedes-Benz S-Class, scrie autostrada.md. Cand vine vorba de atelierul de tuning Wald International, stim deja ca ne putem astepta la un produs…

Lexus LX570 Black Bison by Wald International surprins in Moldova (FOTO)

12:57, 29.03.2014 - Republica Moldova se poate lauda cu unele dintre cele mai extravagante si mai pompoase automobile, fie acestea sport, limuzine sau SUV-uri impunatoare. Unul dintre acestea, care  mai e si modificat cu elemente aerodinamice marca Wald International, a fost surprins pe o strada din Chisinau.…

Wald International va lansa un nou program de tuning pentru Audi A7 Sportback

12:54, 21.06.2013 - Tunerul Japonez, Wald International, a dezvoltat un nou kit estetic dedicat modelului Audi A7 Sportback. Reprezentantii companiei au preferat sa nu intre in detalii, dar ne-au lasat un preview a ceea ce urmeaza sa apara pe piata in timpul apropiat, scrie Autostrada.md. Spoiler-ul frontal a…

Wald International modifica Toyota Prius

13:32, 16.11.2012 - Cei de la Wald International se afla la al treilea proiect in mai putin de o saptamana. De aceasta data, este vorba de modelul Toyota Prius.

TUNING: Wald International modifica Toyota Prius

11:08, 15.11.2012 - Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest program de tuning realizat de cei de la Wald International pentru modelul Toyota Prius.

TUNING: Wald International modifica Infiniti M

19:32, 12.11.2012 - Va invitam sa aflati mai multe despre programul de tuning realizat de Wald International pentru Infiniti M.


Ce parere ai despre aceasta stire?