Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulcanul Stromboli în erupție: Alertă roșie pe insulă VIDEO

Publicat:

Activitatea vulcanica s-a intensificat pe insula Stromboli, situata in sudul Italiei, ceea ce a determinat autoritațile sa ridice nivelul de alerta de la portocaliu la roșu, cel mai inalt nivel de avertizare, potrivit DPA, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O localitate din Italia, considerata un paradis turistic, nevoita sa refuze turistii din cauza lipsei de apa

20:25, 06.07.2024 - Așezat in varful unui deal de pe insula italiana Sicilia, Agrigento este un adevarat paradis pentru turismul de patrimoniu. Sub structurile arheologice și relicvele din Valea Templelor se afla un sistem de apeducte vechi, asemanator unui labirint, care capteaza apa și astazi. Dar apeductul, precum și…

Erupțiile vulcanilor Etna și Stromboli inchid aeroportul din Catania: Alerta pe insula Sicilia

17:00, 05.07.2024 - Erupțiile vulcanului Etna și ale vulcanului mai mic Stromboli au aruncat cenușa fierbinte și lava ridicand nivelul de alerta pe insula mediteraneana Sicilia și forțand inchiderea temporara a aeroportului Catania vineri, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Alerta roșie in Italia, unde vulcanii Etna și Stromboli au erupt in același timp. Aeroportul din Catania a fost inchis

09:55, 05.07.2024 - Doi vulcani erup in același timp in Italia. Protecția Civila a emis joi seara alerta roșie pentru vulcanul Stromboli - unul dintre cei patru vulcani activi ai Italiei, care formeaza insula cu același nume din apropierea Siciliei. Și Etna din Sicilia și-a intensificat activitatea vulcanica.

Activitate vulcanica pe insula Stromboli din Italia - Autoritatile au ridicat nivelul de alerta

09:40, 05.07.2024 - Activitatea vulcanica de pe insula italiana Stromboli (sud) a determinat autoritatile sa ridice joi nivelul de alerta de la portocaliu la rosu (cel mai inalt), informeaza vineri DPA, potrivit Agerpres.

Turistii au din nou acces pe insula italiana Capri

07:56, 24.06.2024 - Insula italiana Capri a ridicat sambata interdictia debarcarii turistilor, dupa ce problemele de alimentare cu apa ale faimoasei destinatii turistice au fost rezolvate, noteaza AFP. Primarul din Capri, Paolo Falco, a declarat ca interdictia a fost „ridicata” dupa ce a fost rezolvata o problema tehnica…

FOTO Vulcanul Kanlaon, 'eruptie exploziva' in centrul Filipinelor

17:00, 03.06.2024 - Nivelul alertei a fost ridicat luni dupa ”eruptia exploziva” a vulcanului Kanlaon, situat pe Insula filipineza Negros, in centrul Filipinelor, care a aruncat in atmosfera o coloana de cenusa si vapori inalta de cinci kilometri, anunta agentia filipineza de vulcanologie, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Potop in China - Sudul țarii a fost plasat sun alerta roșie

11:25, 23.04.2024 - China a plasat marti sub alerta rosie o parte din sudul tarii din cauza ploilor abundente care au cazut in Guangdong, cea mai populata provincie si centrul manufacturier al gigantului asiatic, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Bologna – curiozitați despre orașul care gazduiește cea mai veche universitate din lume

12:26, 09.04.2024 - In cazul in care ți-ai propus sa calatorești in Italia, una dintre opririle obligatorii ar trebui sa fie Bologna, un oraș situat la doar 100 de kilometri distanța de Florența. Supranumita „La dotta, la grassa, la rossa”, adica „cea erudita, cea grasa, cea roșie”, Bologna este nu doar cel mai vechi centru…


Ce parere ai despre aceasta stire?