Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea rea își face de cap în Moldova! Meteorologii anunță în continuare furtuni, vijelii și grindină - județele vizate

Publicat:
Vremea rea își face de cap în Moldova! Meteorologii anunță în continuare furtuni, vijelii și grindină - județele vizate

Meteorologii au prelungit, marti seara, Codurile portocalii de furtuni valabile in mai multe judete din Moldova, unde se vor semnala grindina de dimensiuni medii, frecvente descarcari electrice, vijelie si averse torentiale ce vor depasi 30 l/mp.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grindina uriașa la Turnu Severin. Ploi torențiale și avertizari meteo severe! VIDEO

19:25, 13.06.2024 - Grindina a lovit puternic Turnu Severin, joi dupa-amiaza. Ploile torențiale au inundat strazile, ingreunand traficul și punand la incercare sistemul de canalizare al orașului. Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis avertizari de vreme severa pentru intreaga țara. Acestea…

Rupere de nori in vestul țarii! Meteorologii anunța furtuni, vijelii și grindina / In Arad a fost emis mesajul Ro-Alert

19:56, 05.06.2024 - ISU Arad informeaza ca miercuri, intre orele 19.25 și 20.30, este valabila p avertizare meteorologica Cod portocaliu de fenomene periculoase- grindina, vijelii și descarcari electrice, in mai multe localitați din județul Arad. Autoritațile au transmis mesaj Ro-Alert.

Cod galben de fenomene periculoase: ANM anunța furtuni electrice, vijelii și grindina - HARTA actualizata

10:16, 04.06.2024 - Interval de valabilitate: 4 iunie, ora 12 – 4 iunie, ora 23Fenomene vizate: instabilitate atmosferica temporar accentuataZone afectate: conform textului și harțiiIn intervalul menționat, in cea mai mare parte a Moldovei și in zona Carpaților Orientali vor fi perioade cu instabilitate atmosferica. Aceasta…

Vremea se schimba. Meteorologii anunța ploi, furtuni, descarcari electrice și chiar grindina

17:11, 02.06.2024 - Dupa temperaturi de peste 30 de grade, ANM anunța ca vremea se va schimba in toata țara. Se vor inregistra ploi, furtuni, descarcari electrice și chiar grindina. „Instabilitatea atmosferica va fi in creștere”, spun meteorologii.

O noua alerta de la meteorologi! Furtuni, vijelii și grindina - ce zone sunt vizate

10:20, 30.05.2024 - Meteorologii avertizeaza ca vor fi averse vijelii și grindina in mai multe zone din nordul, nord-vestul și centrul Romaniei. Administrația Naționala de Meteorologie a emis cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de ploi, vijelii și grindina! Ce județe sunt vizate de atenționare

11:26, 29.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de ploi, vijelii și grindina. Iata ce județe sunt vizate de atenționare!

Vremea se schimba radical: cod galben de furtuni violente și grindina in mai multe zone din țara

10:35, 21.05.2024 - Meteorologii au emis doua alerte Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata pentru cateva zile, in mai multe zone ale Romaniei. Se anunța ploi torențiale, vijelii puternice și chiar caderi de grindina.De marți, ora 16.00 pana miercuri ora 10.

Vremea se schimba brusc in Romania. ANM a emis cod galben, județele vizate de furtuni și grindina

18:15, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice pentru anumite zone din Romania. Concret, sunt vizate numeroase localitați din doua judete din tara. Alerta ANM! Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice…


Ce parere ai despre aceasta stire?