Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea în București, marți, 29 octombrie. Ultima zi călduroasă, înainte de valul de răciri

Publicat:

Prognoza meteo in București, marți, 29 octombrie. Și astazi bucureștenii vor avea parte de o zi frumoasa de vara, cu temperaturi peste media obișnuita acestei perioade. Este, insa, ultima zi calduroasa inainte de racirea la nivelul intregului teritoriu, adusa de valul de aer polar care patrunde in Romania.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza meteo 25 iunie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

17:26, 24.06.2024 - Valul de caldura persista și pe 25 iunie 2024, potrivit prognozei meteo. In timp ce unele zone sunt vizate d ecod galben de canicula pe tot parcursul zilei de marți, in alte zone sunt așteptate ploi și vijelii.

Dupa „valul” de furtuni, aflam cum va fi vremea pana la mijlocul lunii iulie. ANM, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani

09:20, 14.06.2024 - Dupa furtunile care au afectat, joi, mai multe zone ale țarii, provocand pagube, inclusiv in Capitala și județul Ilfov, unde a fost emisa, dupa lasarea intunericului, o avertizare Cod roșu de vreme severa imediata, meteorologii au anunțat cum va fi vremea in Romania, in urmatoarele patru saptamani.…

Furtuna de proporții in București. Vedetele din Romania au tras un semnal de alarma: “Ceva infricoșator” / VIDEO

17:00, 08.06.2024 - Vremea s-a schimbat radical in Romania, iar temperaturile au scazut in mod dramatic. Bucureștenii au avut parte de fenomene neașptetate, astfel ca o furtuna cu grindina a surprins pe toata lumea, mai ales la inceputul verii. Vedetele din showbizul romanesc au surprind mai multe imagini cu situația „infricoșatoare”.

ANM anunta ca se schimba vremea in Romania! Diferențe mari de temperatura de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucuresti

10:30, 18.05.2024 - In acest weekend, vremea intra intr-un proces de incalzire. Cu toate acestea, nu vom scapa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, prezentand innorari temporare in Transilvania, Maramures și Moldova. De asemenea, acestea vor fi…

Prognoza meteo 9 mai 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

23:35, 08.05.2024 - Joi, 9 mai 2024, vremea aduce temperaturi mai scazute fața de ziua precedenta și in numeroase zone vor fi ploi. Descopera ce anunța meteorologii și la ce temperaturi ar trebui sa ne așteptam.

Prognoza speciala de 1 Mai pentru București. Va fi cald, dar meteorologii anunța ploi

11:41, 30.04.2024 - ANM a emis o prognoza speciala pentru București, pentru perioada 30 aprilie – 2 mai. Vremea va fi calda, normala pentru aceasta perioada, dar vor fi ploi și intensificari ale vantului, spun meteorologii.

Prognoza meteo 4 aprilie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

21:01, 03.04.2024 - Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de joi. 4 aprilie 2024. Valorile termice se vor situa usor peste cele normale in aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii, iar cerul va fi temporar noros si va ploua pe arii restranse

Prognoza meteo 2 aprilie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

22:20, 01.04.2024 - Meteorologii au anunțat cum va fi vremea marți, 2 aprilie 2024. Valorile termice diurne sunt in scadere, dar se mențin peste noramalul perioadei, iar vantul va avea intensificari pe intreg teritoriul țarii. Afla de pe a1.ro cum va fi azi vremea in București și in restul Romaniei.


Ce parere ai despre aceasta stire?