Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme ideală pentru activități în aer liber: Meteorologii anunță cer senin și maxime de până la 28 de grade astăzi

Publicat:
Vreme ideală pentru activități în aer liber: Meteorologii anunță cer senin și maxime de până la 28 de grade astăzi

Moldova se bucura astazi de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand astfel o vreme ideala pentru activitațile in aer liber.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vreme ideala pentru activitați in aer liber: Meteorologii anunța cer senin și temperaturi de pana la douazeci și opt de grade astazi

07:15, 21.06.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand astfel o vreme ideala pentru activitațile in aer liber.

Vin zile calduroase cu temperaturi de „luna lui cuptor”! In zona Turzii vor fi și 32-33 de grade C!

13:41, 17.06.2024 - Vara iși intra cu adevarat in drepturi in aceste zile. In zona Turzii vor fi maxime de 32-33 grade C, specifice mai degraba lunii iulie. Incepand de astazi urmeaza o incalzire treptata a vremii. Zilele vor fi calduroase, chiar caniculare in unele zone. Meteorologii anunța toata luna temperaturi mai…

Moldova, stapanita de ploi torențiale și grindina: Ce maxime anunța meteorologii

07:15, 13.06.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunța pentru astazi vreme instabila, cu ploi torențiale, insoțite de descarcari electrice. In acelși timp, maxima termica va urca pana la 27 grade Celsius.

Saptamana a inceput cu vreme bacoviana. Vezi prognoza de la malul marii, in aceasta saptamana (FOTO+VIDEO)

15:35, 27.05.2024 - In Dobrogea, saptamana a debutat cu cer noros, insotit de ploi.Meteorologii anunta ca, in intervalul 27 mai 02 iunie, valorile termice vor creste treptat, de la temperaturi maxime de 19...20 de grade, pana in jurul a 28 de grade si minime de la 10...11 grade pana spre 16 grade.Pana spre finalul intervalului…

Zi insorita și placuta: Meteorologii ne promit o vreme excelenta pentru activitați in aer liber

07:16, 23.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind intre senin și parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa precipitațiilor, ceea ce sugereaza o zi excelenta pentru activitați in aer liber.

Soare și cer variabil: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și placuta, ideala pentru activitați in aer liber

07:15, 04.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, fara precipitații semnificative.

Soare și cer senin: Meteorologii promit o zi perfecta pentru activitați in aer liber

07:30, 03.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi insorita cu o tendința generala de vreme stabila.Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa ploilor, ceea ce sugereaza o zi excelenta pentru activitați in aer liber.

Ploi ușoare pentru astazi: Cate grade anunța meteorologii

07:25, 23.04.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.


Ce parere ai despre aceasta stire?