Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme frumoasă în ajun de Paște: Câte grade ne promit meteorologii

Publicat:
Vreme frumoasă în ajun de Paște: Câte grade ne promit meteorologii

Meteorologii anunța pentru acest weekend vreme frumoasa pe intreg teritoriul țarii. Astazi, vantul va sufla inca racoros din sectorul de nord, iar in restul zilelor - de la sud slab la moderat.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vreme ideala pentru activitați in aer liber: Meteorologii anunța cer senin și maxime de pana la 28 de grade astazi

07:31, 21.06.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand astfel o vreme ideala pentru activitațile in aer liber.

Vreme ideala pentru activitați in aer liber: Meteorologii anunța cer senin și temperaturi de pana la douazeci și opt de grade astazi

07:15, 21.06.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand astfel o vreme ideala pentru activitațile in aer liber.

Vreme extrema in Romania! Cod portocaliu de furtuni și canicula. Temperaturile vor ajunge pana la 37 de grade Celsius

11:50, 10.06.2024 - Meteorologii anunța vreme extrema in Romania. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizari meteo de cod galben și cod portocaliu de furtuni și canicula. Iata ce zone sunt vizate.

ANM anunta vreme calda si insorita pentru inceputul verii. Ce temperaturi vor fi in Dobrogea?

20:10, 01.06.2024 - Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM au facut estimarea valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul imediat urmator. Pentru urmatoarea perioada, reprezentantii ANM au anuntat o vreme placuta, cu valori normale pentru acest inceput de vara. In prima saptamana a intervalului,…

Saptamana a inceput cu vreme bacoviana. Vezi prognoza de la malul marii, in aceasta saptamana (FOTO+VIDEO)

15:35, 27.05.2024 - In Dobrogea, saptamana a debutat cu cer noros, insotit de ploi.Meteorologii anunta ca, in intervalul 27 mai 02 iunie, valorile termice vor creste treptat, de la temperaturi maxime de 19...20 de grade, pana in jurul a 28 de grade si minime de la 10...11 grade pana spre 16 grade.Pana spre finalul intervalului…

Zi insorita și placuta: Meteorologii ne promit o vreme excelenta pentru activitați in aer liber

07:16, 23.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind intre senin și parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa precipitațiilor, ceea ce sugereaza o zi excelenta pentru activitați in aer liber.

Prognoza meteo de Paște. Ce spun meteorologii

09:30, 04.05.2024 - Sunt prognozate ploi de Paste in jumatatea vestica a țarii, in timp ce in rest va fi vreme frumoasa, cu maxima de 25 de grade Celsius. „In ziua de duminica, de Paste, in jumatatea estica a țarii, vom avea o vreme frumoasa. In partea de vest, este posibil ca, la nivel local, sa consemnam averse, ...…

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.


Ce parere ai despre aceasta stire?