Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vrei sĒ te treze"ti în timpul plĒcerii maxime? S-a inventat alarma cu vibrator

Publicat:

Cei mai multi oameni au probleme cu somnul. Chiar dacE de multe ori se odihnesc bine noaptea, trezitul dimineata tot nu pare cel mai plEcut moment. Unde mai pui cE alarmele clasice i:i fac via:a un chin "i i:i vine sE arunci acele dispozitive imediat cum auzi primul sunet.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicul Vlad Ciurea trage un semnal de alarma! Nu consuma aceasta bautura pe timpul verii

00:50, 01.07.2024 - Vara aduce temperaturi ridicate și nevoia constanta de hidratare. Specialiștii recomanda consumul a cel puțin 2 litri de lichide pe zi pentru a menține organismul sanatos și bine hidratat. Cu toate acestea, nu toate lichidele sunt benefice in zilele toride.

Ce facea Vladimir Putin in timpul dezbaterii Biden-Trump: „Nu cred ca va așteptați ca președintele sa-și puna alarma”

22:06, 28.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin s-a bucurat de un pui de somn in loc sa urmareasca dezbaterea dintre actualul președintele american Joe Biden și contracandidatul Donald Trump, conform Politico.

Alarma aeriana a sunat la Kiev și in mai multe regiuni din Ucraina in timpul unui atac combinat al Rusiei: „Ramaneți in adaposturi!”

12:40, 14.06.2024 - O explozie s-a auzit in regiunea de langa capitala Kiev vineri dimineata, in timpul unei sirene de raid aerian si a unor avertismente ale armatei privind un atac al Rusiei cu rachete, relateaza AFP, potrivit Reuters. Mai multe regiuni din Ucraina au fost vizate de atacuri rusești peste noapte. 

Cercetatorii trag semnalul de alarma: Consumul de alcool urmat de somn in timpul unui zbor pot provoca probleme cardiace (studiu)

08:30, 05.06.2024 - Consumul de alcool urmat de somn in timpul unui zbor lung ar putea provoca probleme cardiace. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii germani. Ei recomanda introducerea de restricții privind consumul baturilor alcoolice la bordul avioanelor, scrie Mediafax.Oamenii de știința germani…

Ceaiul negru, periculos pentru sanatate! Nutriționiștii trag un semnal de alarma

19:00, 22.05.2024 - Cu siguranța ai consumat și tu macar o data ceai negru, insa nu te-ai gandit la ce riscuri te expui. Ei bine, acest ceai este extrem de periculos pentru sanatatea organismului uman. Nutriționiștii trag un semnal de alarma. Iata ce sfaturi au oferit specialiștii cu privire la aceasta bautura!

Reacția lui Zelenski cand conferința i-a fost intrerupta in direct de alarma antiaeriana: „Cum te simți, Roberta?”

18:56, 09.05.2024 - Moment tensionat joi, la Kiev, in timpul vizitei președintei Parlamentului European in capitala Ucrainei. Conferința de presa susținuta de președintele Volodimir Zelenski și Roberta Metsola in curtea palatului prezidențial a fost intrerupta de alarma antiaeriana, care a dat semnalul de evacuare catre…

S-a lucrat intens la 'operațiunea flotantul' - Temeri privind fraudarea alegerilor, semnal de alarma de la MAI

13:40, 22.04.2024 - Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca la nivel national exista o crestere cu 112% a cererilor pentru obtinerea de vize de flotant, fata de alegerile de acum patru ani."In tara procentul este cu 112% mai mare decat la alegerile precedente.

Femeie moarta si barbat gasit in stare de inconstienta, in urma intoxicarii cu monoxid de carbon

11:35, 12.04.2024 - Pompierii s-au mobilizat aseara dupa ce la o locuinta din municipiul Resita a fost semnalat miros de gaz. Un barbat a fost gasit inconstient si evacuat de vecini, in timp ce o alta victima, o femeie, nu a mai putut fi salvata. Alarma s-a dat in jurul orei 22, fiind mobilizati pompierii din cadrul Detasamentului…


Ce parere ai despre aceasta stire?