Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vrei sa faci dragoste dimineata? Iata cateva recomandari

Publicat:

Daca vrei sa faci dragoste imediat dupa ce te-ai trezit, iti recomandam cateva pozitii bune:

Lingurita
Abia v-ati trezit si sunteti înca îmbratisati, dar sunteti gata sa încingeti atmosfera. In aceasta pozitie stai cu spatele la iubitul tau iar el va putea sa te pipaie si sa te sarute pe gat în timp ce se misca usor în tine. Esti privilegiata în aceasta dimineata, asa ca bucura-te de rasfat cu una dintre cele mai pasionale pozitii de sex. 


Misionarul cu picioarele pe umerii lui
Daca esti gata pentru o penetrare profunda…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar din Șoldanești s-a trezit cu ofițerii CNA la ușa, in aceasta dimineața: Ce servicii „vindea” cu 15 000 lei

16:26, 17.06.2024 - Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii au efectuat astazi percheziții la un tanar de 26 de ani din Șoldanești, intr-un dosar de trafic de influența. Acesta este banuit ca ar fi promis unei persoane sa o ajuta sa obțina permis de conducere in schimbul a 15 000 de lei.

Ce poți pune in cafea ca sa fie mai gustoasa. 6 idei prin care sa eviți zaharul

23:00, 14.06.2024 - Pentru unii bautori de cafea, amaraciunea preparatului este ceea ce ii confera un asemenea farmec. Pentru alții, scopul laptelui și al zaharului este de a ascunde acest gust amar. Din nefericire, acesta ascunde și o mare parte din aroma reala a cafelei. Pentru a pastra aroma, dar a contracara o parte…

Cum puteți avea pe masa de Paște oua roșii frumos colorate. Recomandari și trucuri pentru vopseaua pe care sa o folosiți

13:26, 02.05.2024 - Sfecla roșie este ideala pentru vopsirea oualor, susține directorul general al APNC, Paul Anghel. El menționeaza ca nu trebuie utilizata vopsea precum cea tipografica sau pentru textile, deoarece acestea pot prezenta un real pericol pentru sanatate.  

Banc: „Ma doare rau spatele cand ma trezesc dimineața”. Continuarea te va face sa razi in hohote

14:30, 24.04.2024 - Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Dimineața cu 'surprize', mascații au trezit mai multe persoane banuite de introducerea ilegala de deșeuri in țara

10:55, 16.04.2024 - Polițiștii și procurorii DIICOT fac, marți, șapte noi percheziții in județul Arad, intr-un dosar deschis in octombrie 2023 privind constituirea unui grup infracțional organizat și contrabanda calificata.

Ai vedere de vultur? Inseamna ca poti rezolva imediat acest test: Unde se afla foarfeca din desen?

09:00, 04.04.2024 - Este dimineața, te-ai trezit, iți bei cafeaua, dar ai vedere de vultur la ora asta? Daca vrei sa verifici, te provocam sa rezolvi acest test, in care va trebui sa descoperi unde se afla foarfeca din desen. Bafta! Te provocam sa rezolvi acest test Știm ca este dimineața, poate deabia te-ai trezit și…


Ce parere ai despre aceasta stire?