Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Voiam să mă răcoresc și eu! Nu știam că ele moare! Mi-a venit să vomit, după ce am mușcat din corpul uneia”. Top cinci cei mai odioși criminali în serie din România. Sadismul lor nu cunoștea limite! Imagini tulburătoare!

Publicat:

Mai mulți criminali in serie al caror sadism este greu de inchipuit au șocat Romania, de-a lungul timpului. obișnuia sa atace femei cu toporul și sa le mutileze și sa le violeze cadavrele, alți ucigași romani obișnuiau sa omoare copii orfani, de , cu lovituri de cuțit, sau sa tranșeze brutari și familii ale acestora.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Color Run 2024: cea mai colorata și distractiva zi a anului

18:40, 19.05.2024 - Imagini superbe cu alergatorii pe noile strazi pietonale ale orașului Cluj-Napoca.  Sambata pe 18 mai, a avut loc ediția aniversara The Color Run Celebration Tour Cluj-Napoca. A fost o zi plina de culoare, energie și distracție, in care clujenii s-au adunat de la mic la mare pe strazile centrale din…

Xtra Night Show. Imagini rare cu Lidia Buble și Horațiu Nicolau, la petrecerea de 1 Mai. Cum au sarbatorit artista și iubitul afacerist / VIDEO

22:35, 02.05.2024 - Apariție surpriza la petrecerea de 1 Mai din Mamaia! Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost filmați impreuna, de mana, la intrarea intr-unul dintre cele mai de fițe cluburi de pe litoral. Iata cum au petrecut unul dintre cele mai discrete cluburi din Romania!

A povestit cum ucidea boschetarii EXCLUSIV VIDEO: Avem imagini de la audierea criminalului in serie Grigore Bota

08:10, 06.04.2024 - Va prezentam in exclusivitate imagini video de la audierea criminalului Grigore Bota, cel mai mare criminal in serie din Romania post-decembrista. Ar fi ucis 11 barbați, toți oameni ai strazi. The post A povestit cum ucidea boschetarii EXCLUSIV VIDEO: Avem imagini de la audierea criminalului in serie…

Unul dintre cei mai temuți criminali in serie din Romania a fost eliberat din inchisoare. A ucis 11 oameni

17:45, 05.04.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți criminali din Romania, a fost eliberat din inchisoare. A stat in spatele gratiilor 25 de ani pentru uciderea cu brutalitate a mai multor persoane fara adapost din Baia Mare.

Actualizare. Percheziții in serie in Neamț. Au nimerit și la DRUPO SA, societate a Consiliului Județean Neamț

10:30, 02.04.2024 - Imagini de la Drupo din aceasta dimineața. Mai multe structuri de poliție efectueaza in aceasta dimineața descinderi imobiliare la diverse societați comerciale. Deocamdata nu este sigur daca ancheta vizeaza și instituții publice, dar se pare ca anchetatorii au descins la societatea comerciala Drupo…

Fabricile de zahar din Romania nu fac fața concurenței din Ucraina. Europarlamentarul Daniel Buda: „Intrarea unor cantitați peste anumite limite in Romania va duce automat la aplicarea de taxe vamale"

12:41, 29.03.2024 - Zaharul a fost inclus in acordul de liber schimb cu Ucraina, iar autoritațile din Romania au acum un mecanism prin care pot controla prețul zaharului care intra in țara, daca se depașesc anumite volume.


Ce parere ai despre aceasta stire?