Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin sustine ca nu ii este frica de NATO: "Putem sa le inabusim cu totii"

Publicat:

Presedintele rus a declarat joi ca nu-i este frica de NATO, raspunzand comentariului unui jurnalist care a prezentat Alianta Nord-Atlantica drept o "tumoare canceroasa" in crestere, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jens Stoltenberg exclude un atac iminent al Rusiei asupra unei țari NATO. „Suntem aici pentru a preveni ca aceasta sa se intample”

16:25, 06.06.2024 - Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a declarat joi la Helsinki, Finlanda, ca nu vede vreo „amenintare iminenta" cu atac din partea Rusiei impotriva unei tari aliate, precizand ca sarcina Aliantei Nord-Atlantice este tocmai de a preveni „ca aceasta sa se intample", relateaza EFE, citata de…

In plin razboi cu Ucraina, Putin susține ca nu are "ambitii imperiale" și ca e "o prostie" sa spui ca vrea sa atace NATO

07:55, 06.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a dat asigurari miercuri ca tara sa nu are "ambitii imperiale" si nu intentioneaza sa atace NATO, declaratie facuta la peste doi ani de la lansare ofensivei impotriva Ucrainei.

Putin susține ca pentru Rusia nu conteaza cine va castiga alegerile prezidențiale din SUA. „Nu credem ca se va schimba ceva”

21:55, 05.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu se asteapta la nicio schimbare in relatia ruso-americana, indiferent cine va fi castigatorul alegerilor prezindentiale din noiembrie in SUA - Joe Biden sau Donald Trump.

Putin sustine ca instructori occidentali se afla deja in Ucraina: „Stim ca sunt acolo asa-numitii mercenari”

08:21, 29.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a afirmat marti, fara a oferi dovezi, ca instructori militari occidentali se afla deja in Ucraina, pretinzand ca aceștia sunt mercenari și avertizand ca vor fi in vizorul tirurilor ruse.

Putin sustine ca instructori militari occidentali se afla deja in Ucraina. „Se vor afla si in zona de tintire a fortelor ruse”

22:45, 28.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat marti, fara a oferi dovezi, ca instructori militari occidentali se afla deja in Ucraina, pretinzand ca sunt mercenari, si a avertizat ca ei vor fi in vizorul tirurilor ruse.

Putin sprijina planul de pace al Chinei pentru Ucraina si sustine ca Beijingul intelege ce se ascunde in spatele conflictului

10:31, 15.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat intr-un interviu difuzat miercuri ca sprijina planul Chinei pentru o reglementare pasnica a crizei ucrainene, afirmand ca Beijingul a inteles perfect ce se ascunde in spatele acestei crize, informeaza Reuters.

Prima vizita a lui Putin in noul mandat de președinte este in China, tara care si-a declarat prietenia „fara limite“ fața de Kremlin

12:25, 14.05.2024 - Potrivit comunicatului emis de diplomația de la Beijing, presedintele rus Vladimir Putin se va afla, joi si vineri, pe 16 și 17 mai, intr-o vizita oficiala in China, pentru a se intalni cu presedintele Xi Jinping.

Putin lanseaza o oferta de dialog Occidentului, dar sustine construirea unei noi ordini mondiale

16:10, 07.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a lansat marti o oferta de dialog Occidentului in materie de securitate si stabilitate strategica, dar a pledat pentru crearea unei noi ordini mondiale, dupa ce a fost investit pentru al cincilea mandat la Kremlin, relateaza agentia EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?