Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin joacă la 'intimidare' cartea armelor nucleare: ce vrea, cu adevărat, fostul agent KGB de la Occident? (analiză ISW)

Publicat:
Vladimir Putin joacă la 'intimidare' cartea armelor nucleare: ce vrea, cu adevărat, fostul agent KGB de la Occident? (analiză ISW)

Președintele Rusiei, , vorbește tot mai des despre armele nucleare, menționand in mod specific posibilitatea „scaderii pragului” pentru utilizarea armelor nucleare in doctrina nucleara a Rusiei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficial rus: Rusia ar putea reduce timpul de decizie pentru utilizarea armelor nucleare

13:21, 24.06.2024 - Irina Andreea (www.b1tv.ro) Rusia ar putea reduce timpul de luare a deciziilor stipulat in politica oficiala pentru utilizarea armelor nucleare daca Moscova considera ca amenințarile cresc, a declarat președintele comisiei de aparare a parlamentului. Razboiul din Ucraina a declanșat cea mai mare confruntare…

Un parlamentar rus susține ca Moscova poate schimba regulile privind folosirea armelor nucleare

13:35, 23.06.2024 - Andrei Kartapolov, seful comisiei de aparare a Camerei inferioare a Rusiei, a declarat duminica, 23 iunie, ca țara condusa de Vladimir Putin poate modifica doctrina referitoare la momentul folosirii armelor nucleare daca amenintarile impotriva Rusiei cresc, a relatat agentia de știri rusa RIA Novosti,…

Strategia tipic ruseasca folosita de Vladimir Putin pentru a caștiga in Ucraina: liderul de la Kremlin joaca pe toate parțile (analiza ISW)

12:01, 17.06.2024 - Analiștii de la Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) au remarcat ca liderul rus Vladimir Putin nu este interesat și este puțin probabil sa fie interesat de discuții de pace sincere in Ucraina in viitorul apropiat.

Rusia – Ucraina, ziua 836: Putin spune ca nu are nevoie de arme nucleare pentru a caștiga razboiul

14:20, 08.06.2024 - Vladimir Putin a declarat ca Rusia nu are nevoie sa foloseasca armele nucleare pentru a castiga conflictul din Ucraina, si ca nu vede existenta unor conditii pentru folosirea armelor nucleare, asa cum sunt ele prevazute in doctrina militara a Rusiei, desi nu exclude revizuirea acestei doctrine. Avem…

Vladimir Putin ameninta: in ce conditii este gata sa foloseasca armele nucleare tactice!

08:15, 06.06.2024 - Liderul de la Kremlin ameninta din nou cu armele nucleare. Putin spune ca Rusia are astfel de arme care nu sunt doar pentru descurajare, ci pot fi folosite. Președintele rus a declarat ca ”daca suveranitatea și integritatea Rusiei sunt amenințate, putem folosi toate mijloacele, conform doctrinei nucleare”.…

Putin, in vizita in Belarus dupa ce Rusia a lansat exerciții militare privind utilizarea armelor nucleare tactice

10:30, 24.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a sosit joi in Belarus, cel mai apropiat aliat al Moscovei, pentru discuții cu omologul sau Alexander Lukașenko, așteptate sa aiba sa in prim-plan securitatea și exercițiile cu arme nucleare tactice, relateaza Reuters.

Rusia efectueaza exerciții de lansare a armelor nucleare tactice, in apropiere de Ucraina

17:20, 22.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anunțat marți lansarea de exerciții militare implicand arme nucleare tactice in apropierea Ucrainei, motivand ca acestea, ordonate de Vladimir Putin la inceputul lunii, reprezinta un raspuns la „amenințarile” occidentale.

Mesaj atomic pentru Occident: Vladimir Putin și Xi Jinping și-ar fi luat cu ei valizele nucleare la intalnirea de la Beijing

15:55, 16.05.2024 - Președinții rus și chinez, Vladimir Putin și Xi Jinping, au convenit sa-și consolideze legaturile comerciale și de securitate, cu ocazia vizitei de stat efectuate la Beijing de liderul de la Moscova.


Ce parere ai despre aceasta stire?