Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin: Ideea liberală s-a învechit. Intră în conflict cu interesele majorităţii covârşitoare a populaţiei

Publicat:

a declarat intr-un interviu aparut in publicatia ca valorile liberale sunt invechite, deoarece au fost respinse de majoritatea popoarelor occidentale, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Kremlinul, ironic dupa confruntarea Trump-Biden: Vladimir Putin nu și-a pus alarma la ceas sa urmareasca dezbaterea

19:25, 28.06.2024 - Presedintele Vladimir Putin nu s-a trezit in toiul noptii pentru a urmari dezbaterea prezidentiala americana dintre Joe Biden si Donald Trump, iar Rusia nu va comenta politica interna a SUA, a declarat vineri Kremlinul, in conditiile in care Putin a fost invocat adesea in discursul celor doi candidati…

Comisie. Mașinile electrice importate din China, tarife mai mari

09:10, 12.06.2024 - Comisia Europeana va comunica miercuri producatorilor auto ca va impune tarife vamale suplimentare, de pana la 25%, pentru vehiculele electrice importate din China, incepand de luna viitoare, a dezvaluit Financial Times citand surse din apropierea acestui dosar. Executivul comunitar este asteptat sa…

Cele mai mari doua banci rusești deschid sucursale in regiunile ucrainene pe care Moscova pretinde ca le-a anexat

08:40, 05.06.2024 - Șefii Sberbank si VTB, cele mai mari doua banci din Rusia, au anunțat ca se pregatesc sa deschida, in luna iulie, sucursale in regiunile Donetk, Luhansk, Herson si Zaporijie, pe care Moscova pretinde ca le-a anexat de la Ucraina in septembrie 2022, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.„In termen…

Oamenii de stiinta din Chile monitorizeaza flamingo prin satelit, in scopul protejarii populatiei in declin

07:05, 22.05.2024 - Populatia de flamingo din rezervatia naturala Los Flamencos din Chile se imputineaza, iar oamenii de stiinta incearca sa afle ce se intampla cu aceste pasari cu picioare lungi si pene roz, relateaza Reuters.

Cardiolog, despre ideea ca medicii sa aiba o singura opțiune: ori la stat, ori la privat: „Care va mai fi accesibilitatea populației?”

14:00, 20.04.2024 - Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a reacționat, pe o rețea de socializare, dupa ce in ultimele zile s-a pus problema ca medicilor sa li se impuna sa aleaga unde activeaza, la stat sau la privat. Pacienții vor avea și mai greu acces la servicii, crede medicul, acesta indicand in schimb alte soluții.

Bubuie justiția și piața de energie! Germania intra in conflict cu Comisia Europeana

08:00, 18.04.2024 - Germania urmeaza sa fie data in judecata de Comisia Europeana, intr-un proces mult așteptat de vecinii sai, potrivit unor informații ale unor surse citate de Reuters. Motivul il reprezinta așa-zisa ”taxa de neutralitate”. Germania ar putea fi data in judecata de Comisia Europeana Așadar, Germania se…

Europa sta pe un butoi de pulbere - Rusia, acuze dure la adresa Marii Britanie: 'Se implica in mod direct in conflict'

08:55, 12.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat joi ca serviciul special naval britanic a operat in Ucraina si a ajutat fortele ucrainene sa desfasoare tentative de operatiuni impotriva fortelor ruse, informeaza Reuters.

Ucraina spune ca ideea NATO de a o finanța va funcționa doar daca membrii trebuie sa contribuie

20:50, 04.04.2024 - Ucraina a susținut joi ideea șefului NATO, Jens Stoltenberg, ca alianța sa ofere sprijin pe termen lung Kievului, dar a declarat ca masura va avea „zero șanse” daca nu vor fi obligatorii contribuțiile, relateaza publicația Pravda, citata de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?