Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viralul săpămânii: Cum îşi culcă o mamă-panda puiul VIDEO

Publicat:

Un pui de panda care nu da semne ca ar vrea sa mearga la culcare este prins de mama sa si leganat in adevaratul sens al cuvantului.

Imaginile din videoclipul de mai jos au fost inregistrate la gradina zoologica din Taipei si au facut in scurt timp senzatie pe internet.

a dat nastere puiului, numit , in luna iulie a anului trecut. La nastere, puiul de panda a cantarit 183 de grame.

Exemplarele de Panda gigant se reproduc extrem de greu in captivitate. In prezent, in padurile din China mai traiesc doar 2.500 de capete de Panda gigant. Declinul populatiei…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

China promite Australiei alti doi panda gigant

00:05, 18.06.2024 - China va imprumuta Australiei o noua pereche de panda gigant, un simbol al diplomatiei de la Beijing, pentru a inlocui cuplul de panda al carui contract se apropie de incheiere. Gradina zoologica din Adelaide, un oras din sudul Australiei, este, din 2009, gazda a doi panda gigant trimisi de Beijing…

Declinul de pe piata imobiliara din China a continuat in luna mai

09:31, 17.06.2024 - Preturile locuintelor noi in China au scazut in luna mai in cel mai rapid ritm din ultimii aproape zece ani, arata datele oficiale publicate luni, sectorul imobiliar nereusind sa se stabilizeze, in pofida recentelor eforturi ale Guvernului de la Beijing, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

„Diplomatia panda". Wang Wang si Fu Ni revin in China dupa 15 ani in Australia. Ei sunt inlocuiți de alți doi urși panda uriași

10:40, 16.06.2024 - China va trimite Australiei doi noi ursi panda uriasi, simboluri ale prieteniei diplomatice a Beijingului, pentru a inlocui perechea de ursi al caror contract de imprumut urmeaza sa expire, a anuntat, duminica, premierul chinez, citat de AFP.

Cuplu de panda din China, primit la gradina zoologica din Madrid

17:50, 01.06.2024 - In cadrul unei noi etape a unui program chinez de creștere și reproducere a exemplarelor de panda gigant, derulat in Spania, gradina zoologica din Madrid s-a bucurat de sosirea unui cuplu de panda gigant. Fosta regina Sofia este o sustinatoare a eforturilor pentru conservarea acestei specii inca din…

Țeapa de proporții la gradina zoologica. Doi caini au fost vopsiți in alb și negru și prezentați drept „caini -panda”

18:06, 08.05.2024 - Angajații unei gradini zoologice din China au vopsit doi cațeluși in alb și negru, i-au bagat intr-un țarc și au spus apoi ca sunt caini-panda. Așa scria și pe biletele de intrare, pentru care vizitatorii au platit 3 dolari. Curioșii s-au imbulzit, au filmat animalele și au distribuit clipurile pe rețelele…

VIDEO Un zoo din China a vopsit doi cațeluși in alb și negru și i-a taxat cu 3 dolari pe credulii care au mers sa vada „cainii-panda”

11:16, 07.05.2024 - Reprezentanții unei gradini zoologice din China au vopsit doi pui de Chow Chow in alb și negru, i-au bagat intr-un țarc și au spus apoi ca sunt caini-panda. Așa scria și pe biletele de intrare, care au fost vandute cu 3 dolari.

Sud-coreenii si-au luat la revedere de la Fu Bao, un panda gigant care va fi dus in China VIDEO

15:05, 03.04.2024 - Sud-coreenii si-au luat miercuri la revedere de la Fu Bao, primul panda gigant nascut in aceasta tara, care a parasit in aceeași zi gradina zoologica unde a venit pe lume in 2020 pentru a fi transportat pe calea aerului in China.

China a construit un fals Taipei intr-o regiune izolata din nordul țarii pentru a simula invadarea Taiwanului

20:41, 01.04.2024 - Noi imagini din satelit care arata ca China a construit o replica a cartierului prezidențial din Taipei in provincia Mongolia Interioara, o zona indepartata și ascunsa a teritoriului sau, au suscitat temeri ca regimul de la Beijing se pregatește de invadarea insulei guvernate democratic, relateaza France24.


Ce parere ai despre aceasta stire?