Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Violeta, ce-ai făcut?! Concurenta a rămas fără lenjerie intimă pe scena iUmor și a cântat dintr-o zonă…specială: „Nu există așa ceva pe pământ”

Publicat:

iUmor, sezon 8. Ediția 1. nu a avut nevoie de pregatiri speciale pentru momentul de pe scena iUmor. De ce ai avea nevoie sa repeți, daca „așa am fost inzestrata de la Dumnezeu”?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana și Silvestru Șoșoaca, impersonați pe scena iUmor de Serban Georgevici și Claudia Susanu, intr-o ediție speciala

14:45, 10.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

The Free Tenors vin sa in(cante) pe scena iUmor, intr-o ediție speciala difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1

11:25, 09.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o o serie de momente spectaculoase, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Ultimele zile din viața lui Iisus, pana la Rastignire

17:35, 04.05.2024 - O viața scurta, dar care a schimbat lumea. Fiului lui Dumnezeu a venit pe Pamant pentru ca, luand fire umana, sa ridice omul cazut. Calatorii, predici, minuni, controverse. Toate au facut parte din viața Celui care urma sa schimbe lumea pentru totdeauna. Evreii iși așteptau mantuirea, dar erau cuceriți…

Radu Pietreanu, invitat in Gala Romania, ești Campioana!, in ediția speciala de Paște difuzata duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. „Sunt mandru ca sunt roman, pentru ca Romania este, in sfarșit, campioana, in Europa, la... bautura!”

14:06, 04.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor urmari o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in cadrul careia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizarile pentru cele mai inedite categorii.

Iulia Albu, apariție electrizanta pe scena iUmor, in Gala Romania, ești Campioana!, in ediția speciala de Paște difuzata duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

15:26, 03.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor putea urmari o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in cadrul careia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizarile pentru cele mai inedite categorii.

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Renault 5 electric primește o ediție speciala Roland Garros

10:35, 26.04.2024 - Turneul de tenis de la Roland Garros este unul dintre cele mai cunoscute evenimente de acest gen. Renault este partenerul oficial al turneului francez din 2022, iar pentru ediția de anul acesta constructorul din Hexagon a pregatit ceva special. Mai exact, o ediție speciala Renault 5 E-Tech Roland Garros.…

iUmor. George Tanase și Ionuț Rusu, show de proporții pe scena! Juriul a fost uluit: ”Diana Șoșoaca va deveni noua mascota...” / VIDEO

21:05, 31.03.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput in forța la iUmor! George Tanase și Ionuț Rusu, doi comedianți consacrați, de altfel, au facut show pe scena! Juriul a fost uluit de glumele pe care le-au facut, inainte de campania electorala din Romania! Iata ce au spus despre politicienii Romaniei!


Ce parere ai despre aceasta stire?