Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Violențe în Thailanda: Un polițist a fost împușcat mortal

Publicat:

Un politist thailandez a fost impuscat mortal si alți patru au fost raniti in timpul unei operatiuni a fortelor de ordine pentru a prelua controlul asupra zonelor ocupate de manifestanti, care cer indepartarea de la putere a Guvernului, a anuntat un oficial din cadrul politiei, citat de AFP.

"Un politist a fost impuscat mortal si alti patru raniti", dintre care unul grav intr-o explozie, a precizat locotenent-generaul , dupa ce interventia politiei a degenerat in ciocniri cu manifestantii.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un politist din dispozitivul de securitate al ambasadei Israelului din Serbia a impuscat mortal un barbat care il ranise

16:30, 29.06.2024 - Un politist sarb din dispozitivul de securitate al ambasadei Israelului la Belgrad a impuscat mortal sambata un barbat care il ranise tragand asupra lui cu o arbaleta, a anuntat ministerul de interne sarb, transmite AFP.

Atac la ambasada Israelului din Belgrad. Un barbat a tras cu o arbaleta intr-un polițist. A fost impușcat mortal

15:25, 29.06.2024 - Un politist sarb din dispozitivul de securitate al ambasadei Israelului la Belgrad a impuscat mortal sambata un barbat care il ranise tragand asupra lui cu o arbaleta, a anuntat ministerul de interne sarb, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Un polițist s-a impușcat accidental cu arma din dotare. Se afla chiar in sediul poliției

16:01, 19.06.2024 - Un polițist s-a impușcat din greșeala cu arma din dotare. Barbatul din Baile Herculane, judetul Caras-Severin, se afla chiar in timpul serviciului, in sediul poliției, cand a tras cu pistolul fix in picior. Acesta a fost preluat de o ambulanța și dus de urgența la spital. Un polițist s-a impușcat in…

Un politist s-a impuscat cu arma din dotare, la sediul poliției, in timpul serviciului

15:45, 19.06.2024 - Un politist din Baile Herculane, judetul Caras-Severin, s-a impuscat accidental, miercuri, cu arma din dotare, in zona piciorului. El a fost preluat de o ambulanta si dus de urgenta la spital.”In cursul zilei de astazi, in jurul orei 13.

Un polițist a ajuns la spital dupa ce s-a impușcat, din greșeala, cu pistolul din dotare

15:20, 19.06.2024 - Un polițist din Baile Herculane s-a impușcat, din greșeala, in picior cu pistolul din dotare. Barbatul a fost preluat de urgența de un echipaj de ambulanța și transportat la spital, unde primește ingrijiri medicale. Incidentul a avut loc miercuri chiar in sediul poliției din Baile Herculane. „Un polițist…

Un polițist din Baile Herculane s-a impușcat accidental cu arma din dotare, chiar in sediul poliției

14:46, 19.06.2024 - Un polițist din Baile Herculane a ajuns la spital, dupa ce s-a impușcat, din greșeala, in picior cu pistolul din dotare. Barbatul, scrie pressalert.ro, a fost preluat de urgența de un echipaj de ambulanța și transportat la spital, unde primește ingrijiri medicale.

Galerie foto și video. Turc, impuscat mortal la Ierusalim dupa ce a incercat sa injunghie un politist israelian

19:45, 30.04.2024 - Un cetatean turc a fost impuscat mortal marti in apropiere de Poarta lui Irod, in Orasul Vechi al Ierusalimului, dupa ce a incercat sa injunghie un politist israelian. Conform informațiilor publicate de ziarul israelian Haaretz, care se bazeaza pe surse din cadrul poliției, autorul atacului era de naționalitate…

Un cetatean turc a fost impuscat mortal la Ierusalim dupa ce a incercat sa injunghie un politist israelian

14:30, 30.04.2024 - Un cetatean turc a fost impuscat mortal marti in apropiere de Poarta lui Irod, in Orasul Vechi al Ierusalimului, dupa ce a incercat sa injunghie un politist israelian care a fost ranit, potrivit unui comunicat al politiei israeliene, citat de EFE, scrie AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?