Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIOLENTA - Cel putin 49 de persoane au murit in urma atentatelor de duminica din Irak

Publicat:

Cel putin 49 de persoane au murit, duminica, 20 octombrie, in violentele din Irak, dintre care 34 in explozia urmata de un atentat sinucigas impotriva unei cafenele din Bagdad. O bomba a explodat in apropierea terasei unei cafenele, iar un kamikaze si-a detonat ulterior centura de explozibil in momentul in care multimea se aduna la locul atacului, intr-un cartier cu majoritate siita, Al-Amil, din sudul Bagdadului, potrivit unei surse din cadrul politiei.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 827. Bloc din Harkov, lovit de rachetele rusești

13:50, 31.05.2024 - Un bloc cu apartamente din orașul ucrainean Harkov a fost lovit de rachete rusești. Primul atac a avut loc pe parcursul nopții, iar al doilea s-a produs cand echipele de intervenție se aflau la fața locului. Cel puțin patru persoane au murit. Ucrainenii susțin ca cel puțin patru persoane au murit dupa…

O scena s-a prabușit in timpul unui miting de campanie electorala. Cel puțin cinci persoane au murit

11:21, 23.05.2024 -  In afara de cei cinci morti, aproximativ 50 de persoane au fost ranite, a declarat reporterilor guvernatorul Samuel Garcia, in timp ce directorul institutului de securitate sociala din Mexic a scris pe retelele sociale ca zeci de persoane erau tratate la clinicile locale.Cel putin cinci persoane au…

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

VIDEO Furtuni severe asupra orasului Houston: Cel puțin patru persoane au murit

11:30, 17.05.2024 - O furtuna puternica insotita de vanturi ce au avut forta unui uragan s-a abatut joi asupra orasului Houston, provocand moartea a cel putin patru persoane, spulberand ferestrele unor cladiri inalte si lasand 800.000 de locuinte fara curent electric, a declarat primarul local, informeaza Reuters, potrivit…

Cel puțin 16 persoane au murit in Peru dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie

16:35, 15.05.2024 - Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho, a cazut, marți dimineața, intr-o prapastia adanca de o suta de metri din zona muntoasa in sud-estul Peru si a aterizat pe acoperisul sau, relateaza RFI, AFP și Agerpres. In autocar se aflau in momentul producerii accidentului aproximativ…

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.


Ce parere ai despre aceasta stire?