Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vine toamna! ANM anunță schimabrea radicală a vremii, se răcesc nopțile și vin ploile în toată țara!

Publicat:

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunța schimbarea radicala a vremii. Potrivit acestora, incepand cu 21 septembrie vremea se raceste, iar ploile vor pune stapanire pe toate regiunile țarii.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șefa ANM anunța o schimbare radicala a vremii in Romania: Incepe la finalul acestei saptamani

20:40, 03.07.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat ca furtunile care au pus stapanire pe Romania iși vor reduce intensitatea incepand de joi. Totodata, incepand de vineri, vremea se va incalzi puternic, iar in weekend și la inceputul saptamanii viitoare vom avea temperaturi caniculare.

Schimbare radicala a vremii: Lista județelor care intra sub cod portocaliu de vijelii și grindina

11:45, 02.07.2024 - Vremea se schimba in intreaga țara. Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de vijelii, grindina și averse torențiale pentru majoritatea județelor. Restul teritoriului este, aproape integral, sub incidența unor avertizari Cod galben.

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii: Furtuni puternice, grindina și vijelii in aproape toata țara

19:50, 21.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, susține ca in zilele de miercuri și joi vom avea parte de ploi, furtuni și vijelii in aproape toata țara, in special seara. Totuși, pe timpul zilei temperaturile vor fi in creștere și vom avea primele valori apropiate de 30 de grade.

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii: Diferențe mari de temperatura de la o zi la alta

11:01, 17.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, arata faptul ca, in ultimele zile, am avut parte o vreme rece și ploioasa, dar incepand din acest weekend temperaturile vor fi in creștere. Incepand din acest weekend, temperaturile vor urca la 27-28 de grade, tendința care se va menține și in cursul saptamanii viitoare.

O noua schimbare a vremii in Romania!

18:15, 09.05.2024 - Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, anunta o noua schimbare a vremii in Romania.Vremea a fost extrem de schimbatoare in ultima vreme, in Romania. Daca zilele trecute temperaturile au scazut, iar ploile si au facut simtita prezenta in toata tara, maine si poimaine temperaturile…

Meteorologii ANM anunța o schimbare radicala a vremii: vom avea o perioada cu frig și ploi, in luna mai

11:05, 30.04.2024 - Meteorologii ANM anunta ca, de 1 Mai si de Paste, temperaturile vor fi usor mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii si ca vor fi ploi in regiunile sud-vestice, sudice si sud-estice, informeaza News.ro.Saptamana 29.04.2024 – 06.

Vremea se schimba radical: vin ploile. Ce ne așteapta in minivacanța 1 Mai-Paște și ce anunța ANM pentru saptamana viitoare

15:15, 29.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a publicat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru urmatoarele doua saptamani (29 aprilie – 12 mai 2024). In prima parte a intervalului, temperaturile vor scadea la nivelul intregii tari. Din data de 2 mai cresc șansele de ploaie.

Weekend cu temperaturi de vara, urmat de o schimbare radicala a vremii. Temperaturile medii scad cu 15 grade

21:50, 12.04.2024 - Acest sfarsit de saptamana si debutul saptamanii viitoare va fi caracterizata de o vreme deosebit de calda. Luni este posibil sa fie cea mai calda zi din acest episod, a precizat, la Radio Romania Actualitati, Elena Mateescu, directoarea Administratiei Nationale de Meteorologie.De marti, insa, temperaturile…


Ce parere ai despre aceasta stire?