Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vine ciclonul mediteraneean în România. Avertizare ANM, ce județe sunt în pericol

Publicat:

Efectele ciclonului mediteraneean ce ajunge in Romania se vor resimți din plin in urmatoarea perioada. Specialiștii de la ANM au emis o noua avertizare de vreme rea. Ce zone sunt vizate. Vine ciclonul mediteraneean in ciclon mediteraneean aduce ploi și furtuni in Romania. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis o […] The post Vine ciclonul mediteraneean in Romania. Avertizare ANM, ce județe sunt in pericol appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare cod portocaliu de canicula in Romania. Zonele in care sunt anunțate temperaturi de foc

09:35, 20.06.2024 - Cupola de caldura in toata Romania. Valul de caldura se intensifica, iar Administrația Naționala de Meteorologie a emis noi avertizari cod portocaliu și galben de canicula, valabile in aproape toața țara. Iata in ce zone sunt anunțate temperaturi de foc. Pentru ce zone a fost emis cod galben de canicula…

Avertizare de ploi torențiale și vijelii pentru 24 de judete si București

10:40, 14.06.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in 24 de judete si in Municipiul Bucuresti, pe parcursul zilei de vineri, potrivit Agerpres.

Alerta ANM de vreme rea! Unde s-au anuntat ploi, furtuni și grindina

10:45, 30.05.2024 - La sfarșit de mai avem parte de ploi, furtuni și grindina in toata țara. Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare de vreme rea, valabila pana joi seara. Care sunt zonele afectate, aflați in randurile urmatoare. Avertizare ANM. Vor fi ploi in toata țara In toata țara este in vigoare…

Avertizare de instabilitate atmosferica pentru 18 județe, inclusiv București

10:40, 08.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni, valabila, pana la ora 23.00, in mai multe zone din tara.Cantitatile de apa vor depasi 40 de litri pe metru patrat.

ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar inaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rau

07:45, 30.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

Alerta meteo - Incepe sezonul furtunilor: avertizare cod galben emisa de ANM

17:11, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca vremea se strica sambata dupa amiaza in mai multe zone ale Moldovei. Specialiștii au emis avertizare cod galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice. Sunt vizate numeroase localitați din județele Iași și Vaslui.

Cod portocaliu in Romania, de marți dimineața. Meteorologii ANM au anunțat județele in pericol

10:55, 01.04.2024 - Dupa un weekend și o prima zi de aprilie cu temperaturi specifice lunilor de vara, vremea ne va aduce noi surprize. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis cod portocaliu in Romania, valabil de marți dimineața. Ce zone vor fi afectate de alerta meteorologilor ANM. Cum va fi…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?