Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vine Carnavalul Florilor, condus de husarii din Sâniob

Publicat:

Programul va debuta cu o zi inainte, pe 20 august 2017, duminica dupa-amiaza fiind organizat in Parcul Balcescu un program de divertisment la care sunt așteptați cei mici și cei mari deopotriva.

„Vor participa grupuri de dans popular, instituțiile culturale ale Consiliului Județean Bihor, trupa de teatru de papuși „Lilliput” și Ansamblul „Nagyvarad” din cadrul Teatrului Szigligeti, dar iși vor face prezența pe scena și membrii formației Codex Regizene, formația Gorboc din Mișca precum și ”Vadvirag”, interpretand cantece populare”, transmite CJ Bihor, printr-un comunicat.

„La tradiționala…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

EURO 2024: Romania - Ucraina 3-0! Bucurie in Piața Unirii din Oradea

17:30, 17.06.2024 - Nationala de fotbal a Romaniei conduce Ucraina cu scorul de 3-0, la pauza meciului care are loc luni, pe Football Arena din Munchen, in Grupa E a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania.

Concertul sopranei Angela Gheorghiu, cu tenorul Teodor Ilincai, aplaudat de peste 3.000 de spectatori la Oradea

08:26, 15.06.2024 - Peste 3.000 de spectatori au aplaudat minute in sir la finalul concertului sustinut vineri seara, in Piata Unirii din Oradea, de soprana Angela Gheorghiu, impreuna cu tenorul Teodor Ilincai, acompaniati de orchestra Filarmonicii oradene, sub bagheta dirijorului catalan David Gimenez Carreras.

Cate statui ale Ungariei a ridicat, din bani publici, Ilie Bolojan la Oradea

10:35, 02.06.2024 - Baronul liberal de Oradea, Ilie Bolojan, in prezent președinte al Consiliului Județean Bihor, a ajuns mare vedeta naționala cand a demontat statuia lui Mihai Viteazul, in mai 2019, din Piata Unirii. Dar Ilie Bolojan este un mare fauritor de statui dedicate unor așa zise personalitați maghiare, plantand…

Targul de Carte Gaudeamus Radio Romania este in plina desfasurare in Piata Unirii din Oradea

08:05, 17.05.2024 - Targul de Carte Gaudeamus Radio Romania este in plina desfasurare in Piata Unirii din Oradea. Evenimentele zilei de ieri au inclus lansari de carte, sesiuni de autografe, dar si activitati speciale pentru copii. O organizatie non-guvernamentala care sprijina formarea elevilor a organizat un atelier…

Viktor Orban descaleca in Transilvania

19:26, 16.05.2024 - Premierul ungar Viktor Orban va vizita Transilvania la inceputul lunii iunie, luna alegerilor europarlamentare, transmite Maszol . Orban va sosi in Transilvania la inceputul lunii iunie, subliniind astfel parteneriatul strategic cu UDMR, a dezvaluit joi ministrul Janos Lazar. In cadrul unei conferințe…

VIDEO Mircea Geoana a fost surprins printre oradeni, la un concert cu lautari

23:10, 10.05.2024 - Piața Unirii din Oradea a fost, vineri seara, gazda unui eveniment deosebit dedicat Zilei Europei, unde mii de persoane au fost martore la un spectacol muzical remarcabil oferit de Orchestra Naționala de muzica populara „Lautarii” și maestrul Nicolae Botgros.

Andra a facut show in Piața Unirii. Seara s-a terminat cu un spectaculos foc de artificii

22:20, 20.04.2024 - Piața Unirii a fost martora unei seri memorabile, in cadrul careia comunitatea a sarbatorit 105 ani de la intrarea trupelor romane in oraș, marcand astfel instaurarea administrației romanești in Oradea.

Copil de 6 ani din Bihor, in stare grava dupa ce o poarta de fotbal a cazut peste el in timp ce juca

13:25, 07.04.2024 - Un baiat de 6 ani, din județul Bihor, a ajuns in stare grava la spital dupa ce o poarta metalica de fotbal a cazut peste el. Copilul se afla pe terenul de sport din localitatea Ciumeghiu impreuna cu un alt baiat de 8 ani, relateaza Antena 3.Cei doi copii se jucau la poarta respectiva, iar la un moment…


Ce parere ai despre aceasta stire?