Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viktor Orban anunţă o nouă alianţă a partidelor de extremă dreapta în Parlamentul European

Publicat:
Viktor Orban anunţă o nouă alianţă a partidelor de extremă dreapta în Parlamentul European

Premierul ungar a anuntat duminica la Viena o alianta cu partidele populiste din Austria si la nivelul UE, denumita „Patrioti pentru Europa”, pentru a forma un nou grup de extrema dreapta in .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

PATRIOȚI PENTRU EUROPA Viktor Orban anunța o noua alianța politica europeana de dreapta

13:31, 01.07.2024 - Partidele populiste vor sa formeze un nou grup parlamentar in Parlamentul UE. The post PATRIOȚI PENTRU EUROPA Viktor Orban anunța o noua alianța politica europeana de dreapta first appeared on Informatia Zilei .

Premierul Ungariei, Viktor Orban, vrea sa formeze un nou grup parlamentar european

14:55, 30.06.2024 - Premierul ungar Viktor Orban si-a anuntat duminica, la Viena, intenția de a forma un nou grup parlamentar european, impreuna cu partidul de extrema dreapta austriac si miscarea centrista a fostului premier ceh Andrej Babis, denumit „Patrioti pentru Europa”, potrivit AFP si DPA.

Premierul ungar Viktor Orban vrea o alianța a partidelor europene de extrema dreapta: „O noua epoca incepe”

13:40, 30.06.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a anunțat intenția de a forma un nou grup parlamentar european, impreuna cu partidul de extrema dreapta austriac si miscarea centrista a fostului premier ceh Andrej Babis, denumit „Patrioti pentru Europa”.

Orban face și desface. Alianta, pe dreapta

13:30, 30.06.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a anuntat duminica la Viena o alianta cu partidele populiste din Austria si Republica Ceha la nivelul UE, denumita ‘Patrioti pentru Europa’, pentru a forma un nou grup de extrema dreapta in Parlamentul European, potrivit DPA. Grupul „Patrioti pentru Europa”, care reuneste…

ANALIZA la sange! Cum au fost umiliți Viktor Orban, Emmanuel Macron sau Olaf Scholz de Giorgia Meloni sau Marine Le Pen

00:35, 11.06.2024 - Un lucru este sigur dupa alegerile de duminica pentru Parlamentul European: nu toata lumea sarbatoreste. Extrema dreapta a avut o noapte buna, dar altii nu prea. In timp ce dreapta a castigat in forta, verzii si liberalii au avut o noapte grea. Iar presedintele francez Emmanuel Macron a luat o asemenea…

Rusia urmarește „cu atenție” creșterea partidelor de extrema dreapta din Europa, mai ales in Franța

14:21, 10.06.2024 - Kremlinul a declarat luni ca urmareste „cu atentie” ascensiunea partidelor de extrema dreapta, considerate adesea ca fiind mai favorabile Rusiei, in toata Europa, dar mai ales in Franta, in urma alegerilor pentru Parlamentul European, relateaza AFP.

Mii de persoane au ieșit in centrul Budapestei pentru a-l sustine pe premierul ungar, inainte de scrutinul european

10:01, 02.06.2024 - Foto – Profimedia Images Zeci de mii de persoane au marsaluit, sambata, in centrul capitalei Budapesta pentru a-l sprijini pe premierul nationalist Viktor Orban, care se confrunta cu o provocare neasteptata din partea unui nou venit pe scena politica locala inaintea alegerilor pentru Parlamentul European…

O noua alianța austro-ungara: Cel mai puternic partid austriac și-ar dori sa-l vada pe Viktor Orban in fruntea UE

07:16, 22.05.2024 - Potrivit candidatului principal la alegerile pentru Parlamentul European al Partidului Libertații din Austria (FPO), Herald Vilimsky, persoana premierului ungar este garanția pentru stoparea migrației ilegale."Cred ca ar fi bine pentru Europa.


Ce parere ai despre aceasta stire?