Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Videoclip nou Cortes şi Connect-R- “Vedeta mea”!

Publicat:

Connect- R revine intr-un nou clip alaturi de Cortes si…! Da, da, prezentatorul TV este si el prezent in povestea celor doi cantareti.

Videoclipul spune o poveste tragi-comica inspirata dintr-o intamplare traita de cei doi artisti. Cortes a avut ghinionul sa se indragosteasca de o femeie prea frumoasa, ce apartine unei specii urbane din ce in ce mai intalnite – ‘aspiranta’. El incearca sa ii faca pe plac cu surprize iesite din comun – de la o sedinta foto pentru ei doi pana la un concert privat cu nimeni altul decat Connect-R.…

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cassie Ventura, primele declarații despre videoclipul in care a fost agresata de P. Diddy. Ce acuzații ii aduce fostului iubit: „M-a distrus”

20:15, 24.05.2024 - Cassie Ventura a oferit primele declarații dupa ce au aparut mai multe imagini in care este agresata de fostul iubit, P. Diddy. Vedeta marturisește ca a trait o perioada dificila și a avut nevoie de ajutor specializat pentru a se vindeca, dar procesul este unul lung și anevoios.

Andreea Balan, moment stanjenitor la concert. Artista a cazut pe scena, in fața fanilor sai VIDEO

09:56, 08.05.2024 - Andreea Balan a avut parte de un moment stanjenitor in timpul unui concert. Artista, care are o cariera impresionanta de peste 20 de ani, a cazut pe scena, in fața fanilor sai, iar filmarea a ajuns pe Internet.Andreea Balan se pregatește intens pentru concertele sale, mai ales ca ofera un adevarat spectacol…

Cum raspunde Andra Volos la mesajele rautacioase pe care le primește in mediul online. La ce tactica apeleaza vedeta: ”Atacul...”

13:10, 06.04.2024 - Andra Volos, una dintre cele mai indragite influencerițe din Romania, este mereu prezenta pe rețele de socializare, astfel ca mesajele negative apar inevitabil. Pentru astfel de persoane, vedeta are o metoda buna pe care o aplica intotdeauna.

Oana Roman, in lacrimi pe Instagram. Anunțul facut la o luna de moartea mamei sale: „Mai greu decat am crezut”

17:01, 02.04.2024 - Oana Roman trece printr-o perioada foarte grea dupa moartea mamei sale. Fiica lui Petre Roman a dezvaluit ce obiect cu mare valoare sentimentala i-a daruit mama sa, dar și cum se descurca singura in aceasta situație dureroasa.La o luna de la moartea Mioarei Roman, Oana Roman a izbucnit in plans pe rețelele…


Ce parere ai despre aceasta stire?