Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Zbor lin, Maestre! Spiridon Vangheli, petrecut pe ultimul drum: „Cuvintele sunt neputincioase în fața durerii, dar și în fața măreției acestui moment”

Publicat:
(video) Zbor lin, Maestre! Spiridon Vangheli, petrecut pe ultimul drum: „Cuvintele sunt neputincioase în fața durerii, dar și în fața măreției acestui moment”

Zi de doliu național in toata țara. , prozator, traducator și editor din , autorul renumitei serii de carți „Guguța” a fost petrecut astazi, 24 iunie, pe ultimul drum. Drapelul de Stat a fost arborat in berna.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live) Prodan, la funeraliile lui Spiridon Vangheli: „Cuvintele sunt neputincioase in fața durerii, dar și in fața mareției acestui moment”

11:40, 24.06.2024 - Zi de doliu național in toata țara. Maestrul Spiridon Vangheli, prozator, traducator și editor din Republica Moldova, autorul renumitei serii de carți „Guguța” este petrecut astazi, 24 iunie, pe ultimul drum. Drapelul de Stat a fost arborat in berna.

(live) Doliu in toata țara: Maestrul Spiridon Vangheli este petrecut pe ultimul drum

10:00, 24.06.2024 - Zi de doliu național in toata țara. Maestrul Spiridon Vangheli, prozator, traducator și editor din Republica Moldova, autorul renumitei serii de carți „Guguța” este petrecut astazi, 24 iunie, pe ultimul drum. Drapelul de Stat a fost arborat in berna.

Astazi in Republica Moldova este declarata Zi de doliu național. Spiridon Vangheli va fi petrecut pe ultimul drum

08:30, 24.06.2024 - Astazi in Republica Moldova este declarata zi de doliu național in memoria marelui scriitor Spiridon Vanghelia care s-a stins din viața la data de 21 iunie, curent. Conform decretului semnat de Președinta Maia Sandu, luni, 24 iunie 2024, in toate localitațile republicii, precum si in misiunile diplomatice…

Pe 25 iunie, Moldova va incepe negocierile de aderare la UE. Cristina Gherasimov: Este un moment istoric

08:30, 17.06.2024 - Ambasadorii celor 27 de țari ale Uniunii Europene și-au dat vineri, 14 iunie, „acordul de principiu” pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova, care vor incepe la 25 iunie, a anunțat președinția belgiana a Consiliului UE. In acest sens, și vicepremierul pentru Integrare…

Carnagiul care a ucis 83 de oameni » 69 de ani de la cel mai mare dezastru din istoria automobilismului. Marele Fangio a scapat in ultimul moment

20:40, 11.06.2024 - Pe 11 iunie 1955, pilotul francez Pierre Levegh murea pe circuitul de la Le Mans, in ceea ce avea sa se transforme in cel mai sangeros accident din istoria automobilismului. Din cauza exploziei rezultate, au mai murit alți 83 de spectatori. 83 de morți și cel puțin 100 de raniți a fost bilanțul accidentului…

Cum sunt descurajați europenii sa voteze la alegeri in ultimul moment. Postarile bizare aparute pe internet in mai multe țari din UE

22:21, 06.06.2024 - Alegatorii europeni sunt descurajați de campaniile de ultim moment de pe rețelele sociale. Fenomenul a aparut in mai multe țari din UE, in contextul in care mai sunt cateva zile pana la alegerile europarlamentare, transmite euronews.com.

Reacție dura dupa ce Kylian Mbappe s-a plans de modul in care a fost tratat in ultimul sezon petrecut la PSG

11:45, 05.06.2024 - Kylian Mbappe, care a semnat un contract pe cinci ani cu Real Madrid, a afirmat ca au existat „niște lucruri și niște oameni” care l-au facut „nefericit” in ultimul sau sezon la PSG, iar reacția parizienilor nu a intarziat sa apara.

(video) Ravașiți de durere, langa sicriu: Fiul Cristinei Scarlevschi a fost petrecut pe ultimul drum

18:36, 04.05.2024 - Fiul de un an și 4 luni al Cristinei Scarlevschi, decedat acum trei zile, a fost petrecut astazi pe ultimul drum. Tanara a publicat primele imagini de la inmormantare pe pagina sa de Instagram, scrie SHOK.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?