Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Volkswagen şi noua sa reclamă amuzantă, inspirată de Războiul Stelelor

Publicat:

Botezata "", reclama pregatita de Volkswagen pentru editia de anul acesta a Superbowl se inspira din nou din celebra trilogie .

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO: Cum s-a descurcat noul Renault Scenic E-TECH la testul elanului?

12:40, 29.06.2024 - Producatorul auto chinez SAIC Motor și Volkswagen vor dezvolta impreuna 3 modele plug-in hybrid și 2 modele de vehicule electrice in China. Primul dintre modele este programat sa fie lansat pe piața in 2026. „Intr-o piața dinamica și competitiva a vehiculelor electrice din China, este de mare importanța…

UE folosește tarife suplimentare ca unealta de reprimare a industriei de mașini chineze

17:10, 14.06.2024 - “Pentru industria auto europeana, mai ales cea germana, decizia UE aduce mai multe prejudicii decat caștiguri și este nefavorabila creșterii competitivitații industriei auto europene. Europa are nevoie mai mult de promovarea industriei auto eco și realizarea neutralitații carbonului in loc de protecționism”…

ANAF vinde mașini și o motocicleta: Ford de la 2.000 de euro, Range Rover de la 7.000 de euro și altele

13:16, 16.05.2024 - ANAF scoate la vanzare mai multe autovehicule in luna mai, in mai multe localitați din țara, printre care modele Ford, Range Rover, Dacia sau Volkswagen, dar și o motocicleta Suzuki. Prețurile sunt cuprinse intre 1400 și 7300 de euro.

Mostenitorii lui Diego Maradona isi reclama drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatal lor

19:31, 15.05.2024 - Cei cinci mostenitori ai fostului fotbalist argentinian Diego Maradona incearca sa anuleze vanzarea si sa recupereze Balonul de Aur castigat de tatal lor in 1986, cand acesta a fost declarat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale. Balonul de Aur a fost furat in 1989, potrivit news.ro

Pantofii casual barbatesti: Cums a faci o alegere inspirata

15:45, 09.05.2024 - Alegerea perechii potrivite de pantofi casual pentru barbati poate fi o provocare, mai ales atunci cand vrei sa te simti confortabil si increzator in timp ce iti indeplinesti sarcinile de… Articolul Pantofii casual barbatesti: Cums a faci o alegere inspirata apare prima data in Stiri Gorj .

TOPUL CELOR MAI CAUTATE MAȘINI Preferințele de cumparare a mașinilor in Romania

08:55, 08.05.2024 - In Europa, modelele BMW, Audi și Volkswagen sunt și ele preferate, cu Golf-ul Volkswagen fiind cel mai verificat model, iar BMW-ul fiind cel mai popular producator. The post TOPUL CELOR MAI CAUTATE MAȘINI Preferințele de cumparare a mașinilor in Romania first appeared on Informatia Zilei .

GSP: Cat a incasat Ion Țiriac pentru o reclama de 30 de secunde. „A fost una dintre cele mai mari greseli, m-am aranjat pe viata"

12:40, 13.04.2024 - Cu o avere impresionanta evaluata la aproape doua miliarde de euro, Ion Țiriac (84 de ani) este un nume consacrat in lumea afacerilor, iar imaginea sa publica este asociata de obicei cu seriozitatea și rigurozitatea.

Vehiculele electrice ale Volkswagen ”nu pot tine pasul” cu concurenta din China, potrivit directorul general al companiei germane

09:20, 06.04.2024 - Volkswagen vrea sa evite stabilirea unor obiective ”utopice” pentru cota sa de piata in China, a declarat vineri CEO-ul sau pentru ziarul german FAZ, adaugand ca orice peste 10% este ”foarte respectabil”, avand in vedere concurenta intensa, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?