Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO ULUITOR! Asta chiar e cea mai mare ratare! Cum s-a facut de ras Gervinho!

Publicat:

Atacantul ivorian adus de la Arsenal a ratat cea mai mare ocazie a meciului. Roma a castigat cu 4-0 meciul cu Catania de duminica. Gervinho o sa tina minte cu siguranta meciul asta, dupa ce a ratat singur cu poarta goala. Dupa o faza de atac, mingea respinsa de portarul Cataniei a ajuns la ivorian, care a sutat puternic fix in bara. Roma e pe locul doi in Serie A si are 41 de puncte, cu cinci mai putin decat Juventus.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat ghinion! Atacantul care rateaza al doilea Euro din cauza accidentarilor. E la a treia operație la genunchi!

12:40, 09.06.2024 - Arkadiusz Milik (30 de ani), atacantul lui Juventus, rateaza prezența la Euro 2024, dupa ce s-a „rupt” in amicalul contra Ucrainei (3-1). Internaționalul polonez trebuie sa fie supus unei intervenții chirurgicale la meniscul piciorului stang și va fi out minimum o luna. ...

Giroud si-a incheiat cariera la AC Milan cu un gol in remiza cu Salernitana din ultima etapa din Serie A

12:05, 26.05.2024 - Atacantul francez Olivier Giroud a inscris un gol spectaculos la ultimul sau meci pentru echipa AC Milan, sambata, in remiza de pe propriul teren cu Salernitana, 3-3, din etapa a 38-a si ultima a campionatului de fotbal al Italiei, informeaza AFP.

Puștiul de doar 16 ani a semnat in Italia primul sau contract de fotbalist profesionist » Clubul din Superliga va avea de caștigat

12:45, 24.05.2024 - Atacantul central Mario David (16 de ani), fost jucator la FC Botoșani și fost golgheter la grupele de juniori ale moldovenilor, a semnat primul sau contract de fotbalist profesionist cu gruparea italiana Ternana. Ternana Calcio a pierdut joi seara barajul de menținere in Serie B și a retrogradat astfel…

Serie A: Bolgna vs Juventus - Duel pentru podium

08:20, 20.05.2024 - Bologna - Juventus, meci contand pentru etapa a 37-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 20 mai, de la ora 21:45, pe Stadio Renato Dell’Arra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Allegri, ingrijorat inaintea meciului lui Juventus cu Roma: Sunt flamanzi de rezultate

21:15, 04.05.2024 - Juventus și AS Roma sunt implicate, in Serie A, in lupta pentru calificarea in Liga Campionilor. Dupa infrangerea lui AS Roma, joi, in Europa League, Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, se așteapta sa intalneasca, duminica, o echipa dornica sa iși revina, chiar ”furioasa”, potrivit mediafax.

Lupta pentru Liga Campionilor continua in Serie A! Juventus – Milan si Napoli – Roma, meciurile etapei

16:10, 26.04.2024 - Inter Milano este noua campioana din Serie A, insa miza ramane in continuare una uriasa pentru meciurile din Italia, atat in zona rosie a clasamentului, dar in special in prima jumatate, acolo unde mai multe echipe se lupta pentru locurile de Liga Campionilor, in sezonul in care Serie A va trimite cinci…

Serie A: Cagliari vs Juventus - „Batrana Doamna”, favorita in Sardinia

09:30, 19.04.2024 - Cagliari - Juventus, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 19 aprilie, de la ora 21:45, pe Sardegna Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Doar egal pentru Juventus cu rivala din oraș, Torino. Poate obține cel mult locul 2 in Serie A

22:46, 13.04.2024 - Speranțele lui Juventus de a caștiga titlul in Serie A, care erau oricum foarte mici, intrucat distanța fața de liderul Inter este foarte mare, s-au incheiat dupa ce a remizat sambata, 0-0, pe terenul rivalei din oraș, Torino.


Ce parere ai despre aceasta stire?