Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Șumudică s-a filmat în mașină și a transmis un mesaj special: "Sunt cu inima aproape de clubul meu"

Publicat:

Marius Șumudica antreneaza acum la Al-Shabab, in , dar nu a uitat de formația Kayserispor, pe care a pregatit-o sezonul trecut. Tehnicianul roman de 47 de ani a filmat un mesaj publicat de site-urile din Turcia in care le transmite foștilor sai elevi, pregatiți acum de , mult succes in noul sezon. "Salut tuturor! Ii salut pe toti oamenii de la Kayseri, pe suporteri, pe oficiali si pe presedinte. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apariție rara in fața camerelor de filmat » Ce mesaj a transmis Cyril Thereau „tricolorilor”: „Bafta Romania și Forța Steaua!”

18:00, 01.07.2024 - Cyril Thereau (41 ani), fostul atacant al celor de la FCSB in perioada 2006-2007, trecut și pe la formații precum Anderlecht, Chievo, Udinese sau Fiorentina. a discutat despre „șocul” optimilor de finala ale Campionatului European, Franța - Belgia, dar și despre fosta sa echipa, transmițandu-le inclusiv…

Un roman a murit strivit de o mașina in vacanța, in Turcia! Totul s-a intamplat sub ochii soției și a copilului / FOTO

16:50, 27.06.2024 - O vacanța in Turcia s-a transformat intr-un coșmar pentru familia Butnarescu, dupa ce Rareș Butnarescu și-a pierdut viața intr-un tragic accident. Incidentul a avut loc in timpul unei excursii montane cu mașina. Totul s-a intamplat sub ochii soției și a copilului.

Marius Șumudica a aterizat » Cand semneaza cu noua echipa

18:25, 24.06.2024 - Marius Șumudica (53 de ani), liber de contract de 4 luni, e la un pas sa semneze cu Al-Orubah, o nou-promovata in primul eșalon din Arabia Saudita. Șumudica se poate duela cu Ronaldo, Benzema, Neymar și Mane in sezonul viitor. Tehnicianul roman a aterizat in Arabia Saudita pentru runda decisiva de negocieri…

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Lucescu jr a intrat in vizorul unui club mare din Turcia. Ce clauza are tehnicianul roman la PAOK

21:30, 17.05.2024 - Antrenorul lui PAOK Salonic, Razvan Lucescu, este pe lista lui Beșiktaș. Turcii l-au dorit in iarna pe tatal sau, Mircea, insa acesta n-a vrut sa preia echipa in plin sezon. Aproape de caștigarea titlului in Grecia, cu PAOK Salonic, Razvan Lucescu a devenit interesant pentru Beșiktaș Istanbul. Potrivit…

Jill Biden i-a transmis un mesaj special lui Carmen Iohannis, dupa vizita la Casa Alba: Nu voi uita niciodata

20:55, 09.05.2024 - „Carmen, a fost minunat sa te avem la Casa Alba”, a postat soția președintelui american Jill Biden. „Carmen, a fost minunat sa te avem la Casa Alba dupa ce, in urma cu doi ani m-ai primit cu amabilitate in Romania”, a scris Jill Biden pe Facebook.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!


Ce parere ai despre aceasta stire?