Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Stuntbusters ne arată cum se regizează săriturile maşinilor de pe stânci la Hollywood

Publicat:

Cu totii ne-am intrebat cum reusesc regizorii sa inventeze "sarituri" realiste ale masinilor de pe stanci in marile filme. Astazi aflam ca ele nu sunt neaparat realiste cat sunt spectaculoase.

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

PAS vrea sa extinda termenul de inmatriculare a mașinilor din stanga Nistrului cu numere neutre pana in 2027

21:40, 26.06.2024 - Mijloacele de transport din stanga Nistrului ar putea fi inmatriculate cu numere neutre pana la data de 31 decembrie 2026. Un poiect de lege care prevede extinderea acestui termen a fost examinat la ședința de astazi a Comisiei economie, buget și finanțe și va fi propus spre aprobare in plenul Parlamentului.

Arnold Schwarzenegger cere guvernelor sa acționeze in fața crizei climatice: "Salvati copiii nostri, planeta, viitorul nostru”

16:41, 20.06.2024 - Starul de la Hollywood, cunoscut și pentru activismul de mediu, Arnold Schwarzenegger a denuntat joi faptul ca guvernele lumii "nu isi indeplinesc responsabilitatile" in fata crizei climatice, si le-a acuzat ca permit prea multa birocratie, care impiedica salvarea planetei, la deschiderea celui de-al…

Ce trebuie sa faci pentru un zambet de Hollywood și sanatatea dinților, explica Dr. Mariana Caramida, Medic stomatolog

17:06, 30.05.2024 - Urmarește o noua ediție din Adevarul Live realizata și moderata de Antoaneta Banu și afla de la Dr. Mariana Caramida, Medic stomatolog, Trezorierul CMSR cum sa ai o dantura sanatoasa.

Mașinile preferate ale romanilor și cum au ajuns electricele sa bata batranul diesel

17:31, 24.05.2024 - Piața auto din Romania este in creștere susținuta in 2023, chiar și pe segmentul mașinilor electrice, dar nu e scutita de probleme. Romanii raman fideli acelorași marci de mașini, insa a devenit vizibil avantul mașinilor electrice.

„Prea necoapta”: Cei „5 mari” ai modei au refuzat-o pe una dintre cele mai in voga tinere actrițe de la Hollywood

20:25, 13.05.2024 - Zendaya, una dintre cele mai apreciate tinere actrițe de la Hollywood, a fost refuzata de cele 5 mari case internaționale de moda la inceputul carierei sale și inca nu a purtat produse ale lor din acest motiv, relateaza revista Variety, citandu-l pe stilistul cu care aceasta a lucrat de cand avea 14…

Hotelul din Oregon care apare in filmul horror „Stralucirea” a luat foc. Pompierii au stins incendiul

15:40, 20.04.2024 - Timberline Lodge, binecunoscutul hotel din horror-ul „The Shining” (n.r „Stralucirea”), cu Jack Nicholson in rolul principal, a fost avariat intr-un incendiu, joi, 18 aprilie, relateaza ABC News. Pompierii au stins focul și nimeni nu a fost ranitPompierii au ajuns la hotelul din Government Camp, statul…

Probleme in Manaștur din cauza mașinilor parcate ilegal. Clujenii se revolta: „Aveți rude care parcheaza in acel loc și din acest motiv nu aplicați legea?”

13:15, 17.04.2024 - Problema parcarilor ilegale in cartierul Manaștur, cel mai aglomerat cartier al Clujului, a provocat o mare nemulțumire in randul locuitorilor, aceștia revoltandu-se fața de aparenta lipsa de acțiune a autoritaților locale. Clujenii acuza ca mașinile parcate ilegal creeaza blocaje și dificultați…

REVENIRE LA BUTOANE Ecranele tactile dispar din interiorul mașinilor noi

08:50, 01.04.2024 - roducatorii de mașini vor fi obligați sa adapteze modelele lor pentru a obține ratingul de cinci stele dorit de la NCAP The post REVENIRE LA BUTOANE Ecranele tactile dispar din interiorul mașinilor noi first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?